Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Никола Илчев: Половината от населението на страната ни вече ползва онлайн услуги
Автор: Живко Кръстев 14:05 / 03.10.2023Коментари (0)671
©
Броят на потребителите, които използват онлайн услуги и пазаруват онлайн продукти, за последната година е нараснал със 7% и за първи път приближава половината от населението на страната. Това каза организаторът на eCA Conference Никола Илчев в предаването "Човекът на фокус“ на "Фокус“. 

Според него три са задължителните условия, за да бъде един бизнес успешен. Всеки бизнес в ХХІ век трябва да обръща подобаващо внимание на технологиите, посочи Никола Илчев. "Виждаме как АІ започва все повече да набира сила и предприемачите трябва да си дадат сметка, че в даден момент в недалечното бъдеще ще е наложително да познават и да работят с АІ инструменти с такава лекота, с каквато работят с имейл и елементарни платформи.“  

Много важно според него е бизнесът да изгражда силен екип и да се грижи този екип да е добре информиран и запознат със структурата на самия бизнес.  

Най-важно според него е отношението и вниманието към клиента. "Каквото и да правят, бизнесите са насочени към клиентите и клиентското обслужване е най-важното, което бизнесът трябва да има предвид. Когато се създават различни казуси, много добре си личи кога един бизнес истински държи на клиентите си и е подготвил сценарии предварително така, че всички процеси да минават гладко за отсрещната страна“, обясни Никола Илчев.  

На 5 октомври ще се проведе десетото издание на eCA Conference, на което международни и български лектори ще представят най-добрите практики в електронната търговия. Заявилите желание за участие до момента са над 350, отбеляза организаторът на събитието.  

"В стремежа си да сме винаги малко по-различни и да добавяме нещо повече към това, което  предходната конференция е дала на посетителите, тази година има няколко много интересни неща. Единият от лекторите е представител на ТикТок, а другият е един от основателите на АІ инструмент, който ще бъде много полезен на електронните търговци в бъдеще. Разширихме нашата експо зона, като тази година не включваме само и единствено доставчици на услуги, а добавихме и т.нар. pop-up магазини, с което даваме възможност на истински онлайн магазини да имат своето физическо присъствие. Те ще направят малки щандове, на които ще могат да изложат своите продукти. Ще имаме тест драйв на автомобили, различни изненади и награди по време на събитието“, разказа Никола Илчев.  

Във втората част на конференцията ще се проведат дискусии, като в тях участие ще вземат хората, които са в журито. "На база на ревютата и прегледите, които журиращите са направили по време на конкурса, ще бъдат представени най-добрите практики и най-често допусканите грешки в онлайн търговията. Разгледани са десетки магазини. Най-добрите практики ще бъдат изведени и хората ще могат да си вземат от тези добри практики и да ги приложат после в техния онлайн бизнес“, обясни още Никола Илчев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Серия от трусове в Турция
Конфликт Израел-Газа
Европейски избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: