Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Николай преди да се самоубие: Прощавам на Радинела за всичко!
Автор: Екип Varna24.bg 10:31 / 05.03.2020Коментари (1)1700
©
"Не мога да живея без Радинела. Постоянно я сънувам, че ме вика при нея. Не искам да бъде сама. Аз също не мога без нея. Трябва да сме заедно. Дори да е направила грешка и да е била с друг мъж, аз й прощавам. Искам я при мен." Това говорел съпругът на 26-годишната Радинела Кирилова, която бе открита мъртва преди две седмица в двора на изоставена къща в с. Нивянин. Броени дни след като стана ясна съдбата на изчезналата жена, Николай, с когото тя живеела на семейни начала, също сложи край на живота си.

Мъжът не успял да понесе загубата на съпругата си и изпаднал в тежка депресия, разказват близки на семейството. Той спрял да общува с приятелите си и да излиза от дома си. Роднините му забелязали, че нямал желание да разговаря с никого. Посещавали го братовчедите му, които се притеснявали да не посегне на живота си.

Депресията се появила малко след като Радинела изчезнала. Той всеки ден обхождал гористите местности в района, за да я търси. С група обикаляли и изоставените къщи в селото, но така и не я открили.

Когато станало ясно, че жената е мъртва, Николай се сринал психически. Започнал да плаче и да се пита какво ще прави сам оттук нататък. Радинела и Николай всъщност били заедно от девет години. Запознали се, когато тя била на 17 години, а той на 20. Живеел в същото село. Пред полицията мъжът не скрил, че двамата често се карали, но бил сигурен, че не това е причината за нейното изчезване.

"Той сякаш знаеше, че тя ще се прибере и че може би е решила да избяга, за да си почине от семейния живот - разказва близък на семейството. - Не очакваше, че може да е решила да сложи край на живота си. След като разбра, че се е случило най-лошото, той започна да се обвинява. Не беше същият човек. Понякога излизаше от дома си и започваше да обикаля безцелно улиците. Отстрани изглеждаше все едно продължава да я търси. Беше сигурен, че няма смисъл да продължава без нея, защото тя вече го чака на друго място. Молехме го да не направи някоя глупост. Припомняхме му, че трябва да се грижи за децата им дори само заради нея."

Мъжът не слушал никого. Той спрял да се храни и трудно заспивал. Казвал, че я сънува тъжна и самотна и иска да я утеши.

"Не мога да се грижа сам за децата, те толкова много обичаха майка си и бяха привързани към нея - обяснявал Николай след смъртта на Радинела. - По-добре аз да бях мъртъв, а тя да си е тук с тях."

Отношенията между двамата се влошили преди няколко месеца. Съпругът разбрал, че тя има връзка с друг. Била влюбена. Опитвала да скрие това, но не успяла. Той се усъмнил, когато забелязал, че телефонът й звъни често, а тя избягвала да говори пред него. Вдигнал й голям скандал и дори й посегнал няколко пъти. Напрежението между тях ескалирало с всеки изминал ден. Въпреки това жената не прекратила контактите с любовника си, а това побърквало Николай.

Радинела изпаднала в депресия и често се усамотявала в другата стая. Така било до фаталния ден, когато тя отишла на работа в детската градина в с. Нивянин. По време на почивката излязла от сградата, за да се види с мъжа си и да напазаруват. След това се върнала и седнала на пейка пред сградата. Извадила телефона си и се обадила на някого.

След разговора влязла в детската градина, за да вземе малка торбичка. Веднага тръгнала в неизвестна посока, без да предупреди никого.

Още тогава роднините на жената бяха категорични, че тя не е разговоряла с никого от тях, нито пък ги е търсила по някакъв повод в този ден. Според нейни колежки изглеждала спокойна и с нищо не издавала, че само няколко часа по-късно от нея няма да има никаква следа. Пред полицията те споделили, че Радинела дори била усмихната и разговаряла с всички както винаги. След като провела телефонния разговор, изведнъж се разтревожила и по най-бързия начин си тръгнала.

Доскоро беше пълна загадка с кого се е чула Радинела, преди да сложи край на живота си. Неясно беше и какво точно си е казала с въпросния човек и дали му е споделила, че иска да се самоубие. Най-вероятно от другата страна на слушалката е бил въпросният мъж, с когото е имала отношения от няколко месеца. Според близки на жената може би той е една от причините тя да сложи край на живота си. Те гадаят дали непознатият не е поискал от нея да приключат извънбрачната си връзка, или я е притискал да напусне семейството си. Каквото и да е, това, изглежда, е сринало Радинела психически.

Жената дори не се сбогувала с децата си, въпреки че те били в същата детска градина, в която работела. Тя не отишла да ги види, преди да си тръгне, което било нетипично за нея, тъй като била изключително привързана към тях и споделяла, че ги обича повече от всичко. Съпругът й Николай установил, че нея я няма, когато отишъл да вземе сина и дъщеря им от детското заведение. Попитал персонала къде е жена му, но те му казали, че след като се върнала от почивката, взела плик със себе си и тръгнала в неизвестна посока. Тогава той разбрал, че с нея се е случило нещо, тъй като не се прибрала вкъщи. Звъннал веднага на всичките им близки дали някой случайно не знае къде е.

Телефонът на Радинела бил включен до 18,30 ч. същия ден. До този час давал свободно при всяко позвъняване. След това обаче се изключил.

До последно майката на Радинела - Анжела Иларионова не е знаела, че дъщеря й е започнала извънбрачна връзка. Пред нея тя никога не е споделяла, че има отношения с друг мъж.

"Пред мен не е провеждала никакви странни разговори - обясни жената пред "168 часа". - Напоследък се ровеше повече във фейсбук, но след проверка от полицията ме увериха, че не са открили нищо, което може да наведе на мисълта, че има любовник. Аз съм й майка, но тя не беше от хората, които обичат да споделят. Казваше, че когато й тежи за нещо и се чувства зле, но никога не говореше с подробности. Трябваше много да задълбавам и да я разпитвам, за да ми разкаже нещо. Просто беше такъв човек. Когато имаше проблеми, искаше сама да премине през тях и да ги реши. Може би точно заради това изпадна в депресия и не успя да се пребори с нея."

Депресията на Радинела обаче не убягнала на нейните роднини. Самата Радинела споделяла пред майка си, че по време на караниците помежду им неведнъж се случвало мъжът й да й посяга. Последният път, в който той я ударил, било през декември миналата година. Тогава тя дори подала жалба в полицията, но само няколко дни след това я оттеглила.

Никой не може да каже дали жената е била жертва на домашно насилие. Близките й не изключваха възможността сама да е решила да избяга от дома си заради скандалите с Николай, а не заради друг мъж.

"Казваше ми, че е в депресия и не се чувства добре, а също и че имат семейни проблеми - спомня си Анжела. - Наскоро ми спомена нещо за обесване, а аз бях шокирана. Не повярвах, че може да го направи."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Перко Наумов..... И аз не мога да живея без Клаудия, сънувам и бомбите, вика ме при нея, ама на.... Пак съм с баба яга..... Простил съм и
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: