Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
Ќинова: Ѕойко Ѕорисов се провали
јвтор: ≈кип Varna24.bg 16:42 / 10.06.2018 оментари (14)937
© Ѕ“ј
ћинистър-председател€т Ѕойко Ѕорисов се е провалил и в трите си мандата. “ази позици€ за€ви соцлидерът  орнели€ Ќинова по време на заседание на Ќационални€ съвет на Ѕ—ѕ.

Ќинова скочи, че Ѕорисов не е усп€л нито в миси€та си да залови престъпниците, нито при строежа на магистралите, нито в обединението.

"ѕрез първи€ си мандат Ѕорисов бе отмъстител€т, който обещаваше да вкара в затвора всички престъпници и виновници за кражбите на прехода. Ќищо такова не се случи. ѕрез втори€ си мандат бе строител€т на магистрали и пътища. ќт доклада на —ветовни€ икономически форум за качеството на инфраструктурата става €сно, че пътищата в Ѕългари€ са по-лоши, отколкото в “анзани€, јлжир и ћали. ¬ проучването страната ни е поставена на 93 м€сто по качество на пътищата. » тази миси€ на Ѕорисов не е изпълнена", €доса се лидерът на червените.

ѕо думите й насто€щата рол€ на премиера като обединител на «ападните Ѕалкани и ≈вропа и –уси€ също не се реализира.

"ƒнес той е в рол€та на обединител - обедин€ва «ападните Ѕалкани, обедин€ва ≈вропа с –уси€, а не може да си обедини министрите в собствени€ си кабинет - ¬алери —имеонов обвин€ва јнгелкова в корупци€ и сезира главни€ прокурор, а български€т народ е по-разединен от вс€кога", акцентира  орнели€ Ќинова.

Ѕ—ѕ обаче са готови с алтернатива - "¬изи€ за Ѕългари€". —оциалистите ще представ€т визи€та си на 21 юли на национално съвещание. ѕо проекта работили и експерти, които не са част от парти€та. ¬изи€та включвала и предложени€ на учените от ЅјЌ.

»змамите на митниците също тревожат соцлидера. » в т€х т€ вижда неуспеха на министър-председател€.

"¬ремето показва истината", отсече Ќинова и добави, че по време на вота на недоверие към управл€ващите проблемите със системата Ѕј÷»— б€ха акцент на левицата. “е получили критики за липса на аргументаци€.

"—ега, н€колко месеца по-късно, доклад на ќЋј‘ установ€ва точно това - подправени данни и фиктивно преминаване на товари", об€сни Ќинова.

»зточник: News.bg
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“ази ваша "визи€ за Ѕългари€" си € заврете н€къде барабар с учените от ЅјЌ, които предлагат премахване на плоски€ данък! √адна популистка си, Ќиновааа.  акво направи Ѕ—ѕ-то, когато беше на власт? «ащо не € реализира тази "визи€"? “ой и ЅЅ не е цвете, ама вие сте най-долната и крадлива сган в Ѕ-€.
+2
 
 
"Ѕорисов бе отмъстител€т, който обещаваше да вкара в затвора всички престъпници и виновници за кражбите на прехода". јко си беше изпълнил обещанието, ти, другарко Ќинова, щеше да гледаш небето на квадратчета!  аква комунистка си ти, след като по времето на др. »ван  остов стана една от олигархичната структура на Ѕългари€? ј нима преди Ѕ.Ѕ. другите премиери изпълниха обещани€та си? ¬иден-офф, —тани-шеф, цар€т от —аксони€- обург-√ота и т.н. какво направиха? ≈дно нищо! Ќо нали се знае определението за права лини€: вс€ка крива лини€, успоредна на јприлската, е права лини€! Ѕат'Ѕойко неотменно следва тази лини€, завещана му от бае “ошо ѕравешки...
+1
 
 
Ќинова и Ѕ—ѕ са доста вредни за Ѕългари€ защото с простоти€та си и отвратителното си наследство от миналото, усп€ват да легитимират тъпанарите от √≈–Ѕ!  азано по друг начин Ѕ—ѕ са толкова отвратителни, че принуждават хората да гласуват за не по-малко тъпите и отвратителни √≈–Ѕ! ѕоследиците са известни!
+1
 
 
„е има издънки - има, ама ти,  орни, какви ги свърши като "конструктивна опозици€"? Ќе е ли по-добре да замълчите всичките там "опозиционни партии" и да сврете н€къде?
0
 
 
ѕровалили€ не го избират всеки следващ път за победител на избори.явно избирател€ прецен€ва,кое е провал и кое е алтернатива.¬ Ѕ—ѕ н€ма алтернатива със стари к**ви алтернатива не се прави!
на 10.06.2018 г.
0
 
 
Ѕойко се провали а сега тр€бва да дойдеш ти и ще ни оправиш та ще вържем.  олелото се върти а комунизма си цъфти!
0
 
 
ко рекла пиклата нинова на национални€ съвет на бспто не ни интересува :) ..... нещо звуков файл от кинефа ако изкарате ..... по бива :)
+3
 
 
“ази Ќинова е гол€ма уфсъ рЯШВрЯШВрЯШВ примитивна като ц€лата си парти€
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
Ќационален отбор на Ѕългари€ по волейбол
—партак (¬н) във ¬тора лига, сезон 2019/2020
–азбиха най-гол€мата престъпна група за трафик на мигранти, провер€ват адреси в Ѕургаско
“¬ и шоу сезон 2018/2019
√ригор ƒимитров на турнири през 2019 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: