Нов протест във Варна срещу безобразията в държавата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
16:37 / 06.04.2012
1786
Втори протест против безобразието в държавата ще се проведе в събота, 7 април, в четири града в страната, съобщиха от организаторите. Те са обявили, че протестът ще се състои от 13.00 часа в София, Варна, Велико Търново и Бургас. За София той ще се проведе пред пилоните на НДК, където ще има митинг-дискусия. Протестно шествие ще бъде проведено във Варна и Бургас и ще завърши с дискусии.

"На 7-ми април е обявен общонационален протест-дискусия, на който ще се обсъждат въпроси, свързани с промяна на Закона за Референдумите, която предвижда референдумът да има силата на закон, разследване на всички приватизационни сделки, преразглеждане на всички концесионни договори и прекратяване на тези, ощетяващи държавата", посочват от организаторите. Сред исканията им са - премахване на плоския данък и ДДС върху стоки от първа необходимост, адекватно образование и здравеопазване с персонални здравни карти, яснота и прозрачност при усвояването на еврофондовете, както и криминализиране на неизпълнени политически обещания.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Дайнов: Не знам дали българският народ е малък, но много прост, з...
Обработиха 64,06% от протоколите - има пренареждане!
Политолог: Ако право на вот имат лицата над 16-годишна възраст, щ...
Лоша новина за шофьорите
При обработени 50% от протоколите: ГЕРБ-СДС печели изборите за на...
Партия "Величие": Ние сме близо до хората, които искат да свършат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).