Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нов скандал с разследващ полицай
Автор: Екип Varna24.bg 22:24 / 27.05.2020Коментари (0)1343
©
11-годишно момиче е било съблечено голо от разследващ полицай от районното управление в Бяла Слатина. За случката сигнализират бащата на детето – Галин Асенов и неговият чичо – Асен Асенов.

Двамата споделят, че в петък потърпевшата Никол е отишла на гости на баба си. По това време бащата, с който тя живее на друг адрес в центъра на града, е пътувал до Благоевград. В същия ден в града се провеждала специализирана полицейска операция, в хода на която дознателят Деян Николовски и негови колеги посетили имота, тъй като срещу обитателите са били подавани сигнали до полицията за съхранение на незаконни стоки. По време на акцията момичето и леля й са били претърсени от полицейска служителка по надлежния ред.

В неделя разследващият полицай Деян Николовски се върнал на адреса заедно с още двама колеги. По думи на чичото, който е бил в къщата, дознателят не е имал заповед, а директно е нахлул през единия вход. Тогава Асен Асенов го попитал дали има заповед за обиск, а той е отвърнал, че я чака всеки момент. Въпреки липсата на разрешение, той влязъл в имота и виждайки, че 11-годишната Никол носи раница, започнал да я дърпа и да я съблича, съобщава булнюз.бг.

Бащата на детето разказа, че Николов е вдигнал бюстието на момичето и е свалил бельото, питайки я къде са наркотиците. По негови думи, дознателят е използвал сила, вследствие на което детето има синини по ръцете и е много изплашено. Галин Асенов споделя, че ще се наложи да посети и лекар, тъй като стресът от преживяното е разстроил детето.

След това разследващият полицай е повикал още свои колеги и служители на жандармерията, като заявил, че обитателите на имота отказват да изпълняват заповедите му и прилагат сила срещу него.

По повод обвиненията на родителите пред колегите си Николовски категорично отрекъл да е събличал детето и да го е наранявал.

Лелята на момичето обаче е заснела видеоклипове, на които се вижда как униформеният се опитва да й счупи телефона, за да спре да снима. Те са разпространени и в социалните мрежи, където за кратко получиха широк отзвук.

В Бяла Слатина упорито се коментира високият жизнен стандарт, който демонстрира скандалният полицай. Хорската мълва разнася, че Деян Николовски наскоро си е купил чисто нова "Мазда“ 6 директно от магазина, чиято базова цена е около 50 000 лева. Те допълват, че разследващият строи и къща в центъра на Мездра, където се инвестират сериозни средства. Затова и хората се питат откъде униформеният служител разполага с толкова пари за новите му придобивки.

Злите езици твърдят, че той има фалшив профил в социалните мрежи, чрез който продава антики, но това тепърва трябва да бъде проверявано от Инспектората на МВР.

Галин Асенов се е посъветвал с адвокат и е подал жалба в прокуратурата в Бяла Слатина, с копие до магистратите във Враца и София. Семейството категорично е решило да бъде подаден и сигнал срещу Деян Николовски до агенция "Закрила на детето“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
България в еврозоната
Смъртни случаи в България заради фентанил
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: