Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нов скандал с разследващ полицай
Автор: Екип Varna24.bg 22:24 / 27.05.2020Коментари (0)1360
©
11-годишно момиче е било съблечено голо от разследващ полицай от районното управление в Бяла Слатина. За случката сигнализират бащата на детето – Галин Асенов и неговият чичо – Асен Асенов.

Двамата споделят, че в петък потърпевшата Никол е отишла на гости на баба си. По това време бащата, с който тя живее на друг адрес в центъра на града, е пътувал до Благоевград. В същия ден в града се провеждала специализирана полицейска операция, в хода на която дознателят Деян Николовски и негови колеги посетили имота, тъй като срещу обитателите са били подавани сигнали до полицията за съхранение на незаконни стоки. По време на акцията момичето и леля й са били претърсени от полицейска служителка по надлежния ред.

В неделя разследващият полицай Деян Николовски се върнал на адреса заедно с още двама колеги. По думи на чичото, който е бил в къщата, дознателят не е имал заповед, а директно е нахлул през единия вход. Тогава Асен Асенов го попитал дали има заповед за обиск, а той е отвърнал, че я чака всеки момент. Въпреки липсата на разрешение, той влязъл в имота и виждайки, че 11-годишната Никол носи раница, започнал да я дърпа и да я съблича, съобщава булнюз.бг.

Бащата на детето разказа, че Николов е вдигнал бюстието на момичето и е свалил бельото, питайки я къде са наркотиците. По негови думи, дознателят е използвал сила, вследствие на което детето има синини по ръцете и е много изплашено. Галин Асенов споделя, че ще се наложи да посети и лекар, тъй като стресът от преживяното е разстроил детето.

След това разследващият полицай е повикал още свои колеги и служители на жандармерията, като заявил, че обитателите на имота отказват да изпълняват заповедите му и прилагат сила срещу него.

По повод обвиненията на родителите пред колегите си Николовски категорично отрекъл да е събличал детето и да го е наранявал.

Лелята на момичето обаче е заснела видеоклипове, на които се вижда как униформеният се опитва да й счупи телефона, за да спре да снима. Те са разпространени и в социалните мрежи, където за кратко получиха широк отзвук.

В Бяла Слатина упорито се коментира високият жизнен стандарт, който демонстрира скандалният полицай. Хорската мълва разнася, че Деян Николовски наскоро си е купил чисто нова "Мазда“ 6 директно от магазина, чиято базова цена е около 50 000 лева. Те допълват, че разследващият строи и къща в центъра на Мездра, където се инвестират сериозни средства. Затова и хората се питат откъде униформеният служител разполага с толкова пари за новите му придобивки.

Злите езици твърдят, че той има фалшив профил в социалните мрежи, чрез който продава антики, но това тепърва трябва да бъде проверявано от Инспектората на МВР.

Галин Асенов се е посъветвал с адвокат и е подал жалба в прокуратурата в Бяла Слатина, с копие до магистратите във Враца и София. Семейството категорично е решило да бъде подаден и сигнал срещу Деян Николовски до агенция "Закрила на детето“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
24 май: Ден на славянската писменост и култура
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Световна черна хроника
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: