Нова година - нов зет за Иван Костов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:34 / 14.01.2021
979
Иван Костов е възможно отново да даде ръката на по-малката си дъщеря, но на чужденец. Мина Костова, която живее и работи във Финландия, сподели в социалните мрежи, че е омаяна от чара на скандинавец, който работи като готвач. Щерката на Командира сияе в компанията на тайнствения господин, след като претърпя две тежки раздели.

Макар да се прибира рядко в България, до момента тя винаги е запознавала родителите си Иван и Елена със своите половинки, нищо, че и двата ѝ брака претърпяха пълен крах. През 2019 г. тя се раздели с втория си мъж, с когото минаха под венчилото само две години преди това.

Двамата с по-младия от нея Асен изглеждаха щастливи, обикаляха света заедно и той приемаше нейните деца като свои. След неочаквания обрат в отношенията им Мина заличи снимките от сватбата им, които красяха профилите ѝ в социалните мрежи, и отново заживя сама. Това е втори развод за наследничката на бившия премиер, която се раздели в съда с първия си мъж Георги още през 2010 г., след повече от 10 години семейно съжителство. Бракът на икономистката с жених №2, с когото бяха свили любовно гнездо в малко и китно градче във Финландия, приключи далеч по-бързо, при това без двамата да се решат да имат свои общи наследници.

От първия си мъж Георги Христов обаче Мина е майка на двама синове, които също живеят с нея в чужбина. Преди време се заговори, че зет №1 на бившия премиер е сменил амплоато на крупен бизнесмен и е станал чистач. Оказа се, че той не въртял лично парцала, а е основал фирма за професионално почистване.

Голямата дъщеря на Костов пък наскоро се върна в България след дългогодишно пребиваване в Италия заедно с мъжа си Алесандро и детето им. Те живеят в палата на бившия министър-председател в "Драгалевци“, а Яна върти свой собствен бизнес, допълва още "Ретро".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на тези служители
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
НСО с позиция срещу твърдения на Денков: Охраната не му била отне...
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пр...
БНБ: Външният дълг на България нарасна с над 160 млн. евро за год...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).