Нова трегедия! Млад мъж уби приятелката си в Циганския гьол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:14 / 03.05.2018
2670
33-годишен мъж е задържан за убийството на приятелката си. Вчера в 12,20 часа на спешния телефон в РУ Харманли е получен сигнал от 45-годишен мъж от града, който съобщил, че в местността Циганския гьол в землището на село Браница е открил тяло на жена със следи от насилие. Изпратената на място оперативна група  е установила, че мъртвото момиче е на 27 г. от симеоновградското село Тянево.

Жертвата живеела с нападателя си от с.Браница на семейни начала. От известно време били разделени. Мъжът я открил на нивата, където работела и се скарали. Според очевидци, кавгата довела до ваденето на ножа, причинил фаталния край.

Съдебният лекар е открил при първоначалния оглед прободни рани от нож по тялото на момичето. Незабавно е задържан мъжа, познат на органите на реда, който е направил пълни самопризнания и е задържан до 24 часа по образуваното по чл.115 ал.1 от НК досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).