Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Новата Мис България: Снимките с устните ми са абсурдни! Вече няма мъже, а мамини синчета
Автор: Екип Varna24.bg 08:59 / 17.11.2020Коментари (5)2135
Тя е с големи зелени очи, тъмна коса, кипи от енергия, истински работохолик и вместо с ефирни роклички, се движи по дънки, тишърт и кецове. Много далеч от представата за “кифла", 21-годишната пловдивчанка Венцислава Тафкова обаче е поредната Мис България, която разбуни духовете в онлайн пространството.

Спечели конкурса преди броени дни, а за краткото време успя да предизвика истинска буря от емоции сред женското съсловие. Нападнаха я, при това с доста груб език, защото е увеличила устните си с хиалурон, корекция, която се превърна в абсолютна мода не само сред много от връстничките ѝ, но дори сред жени над 50 г. Обвиниха я, че не е достойна да представя България, защото дава лош пример, и втренчени в устата ѝ, изобщо не разбраха коя и каква е новата Мис България.

Хиалуронът ще изчезне след няколко месеца,тя ще е все същото красиво момиче и ще продължи вместо да виси по кафенетата, да работи от 7 часа сутринта често до 12 през нощта, вмествайки в графика си и ученето.

Венцислава е емоционална, инатлива и много борбена още от съвсем малка. Като невръстно хлапе била палава като за пет момчета и непрекъснато правела бели. Но пък те се случвали защото винаги се хвърляла да защитава деца, към които други проявявали агресия. Казва, че изобщо не влиза в представите за типична миска, а по-скоро е бойно момиче.

Обича картинг, карала е мотори, което истински ужасява майка ѝ. Дори почти няма рокли в гардероба си. Предпочита удобството на дънките и кецовете. “Не мисля, че едно младо момиче трябва насила да се състарява", казва тя.

В родния си град учи в частната търговска гимназия, след което записва туризъм в Нов български университет. Избира дистанционно обучение, за да може да продължи да работи. Семейството ѝ има два малки хотела в града под тепетата и цялата фамилия участва в бизнеса. Венцислава започнала да помага още като съвсем малка. В продължение на 20 години майка ѝ Мария Тафкова имала модна къща, но преди пет-шест години я затворила. И докато още била дизайнер, в ателието си имала около 60-70 шивачки и малката Венцислава обикаляла около тях, за да се научи да шие.

Не се получило и решила да мине от другата страна в модния бранш. Така става модел. Била едва на 12 години, но понеже изглеждала по-голяма, я пуснали директно в ревютата с дамски колекции. Дефилирала е и в Пловдив, и в София, но в някакъв момент се отказва. “От малка започнах да се бъркам в бизнесите на родителите ми", смее се новата Мис България. И докато майка ѝ създава колекции, баща ѝ има нощни заведения. Но решават да прекратят тези си дейности и се захващат с хотелиерство, където веднага се включват да помагат Венцислава и с 12 години по-голямата ѝ сестра.

“Това е семеен бизнес и всеки прави всичко. Занимавам се с всякакви неща, доставки, когато се налага, някой от нас застава на рецепция и т.н. Там си като общ работник", обяснява тя. Няма работно време, хотелите не са магазини, че да ги заключиш. Сутрин отива на работа около 7-8 часа и когато се налага, седи и до 12 през нощта.

Венцислава няма нито един ден почивка, работи седем дни в седмицата. Изобщо не ѝ тежи, напротив, сама казва, че не може да седи на едно място, непрекъснато трябва да върши нещо. Заради коронавируса и техният бизнес много пострадал, още повече, че клиентите им са предимно чужденци. Персоналът не е голям, но, за щастие, са успели да го запазят.

Малко преди да се яви на кастинга за “Мис България", красавицата решила отново да се върне на модния подиум. Така стигнала и до решението да изпрати свои снимки за конкурса. Одобрили я, в първия момент се поколебала дали да участва, но си казала, че щом е минала кастинга, ще е глупаво да се откаже. “Родителите ми, естествено, ме подкрепиха. Те винаги застават зад мен, знаят че съм много борбена. А аз всяка сутрин се събуждам с поредната нова идея, която трябва да се осъществи", казва новата Мис България.

Перфектните си мерки дължи на дългите години занимания с модерен балет, известно време е тренирала спортни танци и художествена гимнастика. Сега се старае да се храни здравословно, но се изкушава от време на време със сладкиши, а когато има възможност, ходи на фитнес, но рядко ѝ остава време.

Все още сърцето ѝ е свободно.

“Мъжете се страхуват от силни жени. Нашето поколение има проблем, почти няма мъже, има мамини синчета", казва тя.

За нападките заради хиалурона в устните си коментира: “В България всеки прави и разбира от всичко. Единствената ми корекция е половин ампула хиалурон в устните. Слагам си я веднъж в годината. Всяко младо момиче има нещо изкуствено по себе си - дали ще е екстеншъни, гел лак на ноктите, това също са изкуствени неща. По цял свят си правят корекции. Навън лекарите са много добри и намесата им не си личи. А тук всички искат да си приличат, да са еднакви. Имат някакви идоли като плеймейтки и се стремят да приличат на тях. Много се ядосвам, че бъркат плеймейтките с моделите и миските. Не съм против тях, но разликата е огромна, а българинът не разбира".

Венцислава си слага хиалурон от пет години, затова ѝ се струват абсурдни нападките, при които показват нейни снимки “преди" и “сега", на които тя изглежда по един и същи начин. На кадрите отпреди две години пак е била при същата лекарка и пак с половин ампула хиалурон, няма разлика.

“Ако хората вложат цялата тази енергия в нещо позитивно за България, могат да се направят много неща. Но те са се втренчили в тези устни, носове и т.н., на всеки намират кусури. Не ме впечатляват. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. Щом съм си сложила главата в торбата, приела съм, че ще има и негативи. Не искам всички да ме харесват. Една жена трябва да има самочувствие, да успее да се съхрани като човек, да не бъде мачкана от мъже или зависима от тях по някакъв начин. Оттам нататък дали ще ѝ коментират устата, носа или нещо друго, все ще има за какво да се хванат. Това са хора без работа и най-лошото е, че са жени на по 40-50 години, които вероятно имат дъщери на моята възраст и не знам как не се срамуват да пишат такива неща. Това е най-грозното", казва Венцислава пред "24 часа".




Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Първо бъди човек, тогава дели хората на мъже и жени, Тази.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 17.11.2020 г.
+2
 
 
ше я "намери" некой чичко-паричко и всичко ше приключи .за тва се праят на кокони. да се пласират добре
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: