Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Новата първа дама - връстничка на Мелания Тръмп
Автор: Екип Varna24.bg 09:14 / 14.11.2016Коментари (0)1689
© 24 часа
От днес България със сигурност ще има не просто първа дама. Росен Плевнелиев ни лиши от тази куртоазна подробност, след като съпругата му категорично отказа роля на "Дондуков" 2. 

Румен Радев може и да умее сам да управлява президентския самолет, но със сигурност няма да остане самотен при дългите си международни пътувания. 47-годишната Десислава Генчева няма да се скрие от светлината на прожекторите и със сигурност ще застане до своя съпруг. Статистиката сочи, че тя е само няколко месеца по-голяма от новата първа дама на САЩ Мелания Тръмп. Десислава е младоженка, официално каза "да" на своя любим Румен Радев през август. Тогава той вече беше напуснал армията и се знаеше, че ще се кандидатира за президент. Малцина знаят обаче, че Десислава всъщност е човекът, който основно движеше кампанията на генерала.

Затова и е почти сигурно, че тя няма да остане само жената на президента, както предпочита връстничката ѝ Мелания Тръмп. И в двата случая двете първи дами ще има за какво да си говорят, ако съпрузите им един ден се срещнат. И вероятно ще използват не английския, а езика, на който винаги са се разбирали българите и техните събратя от бивша Югославия (Мелания, както е известно, е от Словения).

В CV-то на Десислава Генчева пише, че е завършила английска гимназия, а след това финанси и маркетинг. Затова предпочита да казва, че е маркетолог, а не пиар.

В първия си брак тя е живяла вече с политик - преди 13 години се развежда с Георги Свиленски, депутат от БСП С Румен Радев се запознава покрай работата ѝ във финансовия отдел на щаба на Военновъздушните сили. Жълти детайли са дали към онзи момент командирът на ВВС е бил разведен, или не. Избирателят отдавна не толерира съпружеската вярност и по-скоро му допада обратното. 

Факт е обаче, че скоро след като Радев поема командването на военната ни авиация, Десислава започва да работи и в пресцентъра на ВВС. Присъствието на Десислава Генчева там е белязано от негласно съревнование с пресцентъра на Министерството на отбраната. След съвместни учения с американските ВВС нерядко към медиите политаха 2 съобщения - едното от пресцентъра на ВВС, другото от МО. Дублирането се обясняваше с желание за по-компетентна информация. За утвърждаването на Десислава помага изключителният успех на авиошоуто "Това сме ние" на летище Враждебна в средата на октомври 2014 г. Отразиха го всички телевизии и над 30 агенции. И за първи път от много време се завъртя реклама за военната ни авиация. Новата президентша има един син от брака си с Георги Свиленски.

Той вече е млад мъж - състезател по волейбол, завършил е с отличие испанска гимназия. Дори се появи снимка, на която Генчева е със сина си, а Радев - с двете си деца - Георги на 13 и Дарина на 15 г. След като преди 2 г. ген. Радев се развежда официално със съпругата си Гинка, се мести да живее в апартамента на Десислава в столичния квартал "Гео Милев". 

Двамата сключват брак в началото на август т.г., близо 2 седмици след като командирът на ВВС си пусна рапорта за пенсиониране и обяви,че приема да се кандидатира от името на инициативен комитет с подкрепата на БСП. От този момент Десислава Генчева пое кормилото на предизборната кампания на своя съпруг Тя бе неотлъчно до генерала и при гласуването му и на първия тур, и на балотажа. Тя ще е първата ни първа дама, която не просто съветва президента, заспивайки вечер. Тя ще първата първа дама с професионална визия за поведението на президента и с важна роля в изграждането на неговия медиен образ.




Още по темата: общо новини по темата: 233
29.07.2017 »
18.02.2017 »
25.01.2017 »
23.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: