Новата тото милионерка сънувала пророчески сън преди тегленето

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
09:01 / 19.04.2019
1816
Бълагария си има нов тото милионер и това е Соня Върбанова. Тя е 101-ият тото милионер на България и спечели 3 272 500 лева от 28-и тираж на една от най-обичаните игри на Българския спортен тотализатор - "Тото 2 - 6 от 49". Соня Върбанова е на 66 години и играе с печелившата комбинация от 1993 г. Числата всъщност са на майка й, но попълва и комбинация, завещана от баща й, който дълги години работи в тото пункт. Четирите колонки в квитанцията допълва с две свои и всеки път пуска един и същи фиш. Освен в "Тото 2 – 6 от 49“ играе и в "Тото 2 – 5 от 35“.

Любопитен факт е, че Соня е родена на 28 април, а номерът на тиража на игрите на СПОРТ ТОТО, от който печели, също е 28-и. Нощта преди тегленето сънувала пророчески сън. В него тя се видяла в асансьор и хората, с които се возела я попитали къде отива и че най-високият етаж е 60-ия. На другия ден, когато гледала тегленето на числата в 28-я тираж, започнала да отброява – първото го има, второ присъства, третото е там и така до 6-тото, от което по-нависоко нямало.

Соня има двама сина, внучка и внук. С парите смята да помогне на семейството си и да дари една част от сумата за благородна кауза. На участниците в игрите на СПОРТ ТОТО пожелава късмет и да играят редовно, защото и на тяхната улица ще изгрее слънце.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).