Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нови възможности в непозната сфера за една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:37 / 09.12.2020Коментари (0)1162
©
Дневен хороскоп за 09.12, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Изцяло сте във властта на емоцията и ви е трудно да се концентрирате в работата си, но се дразните и от опитите да ви налагат промени.  Не обтягайте отношенията с колегите и се опитайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Не се захващайте с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото до момента. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания. 

ТЕЛЕЦ

Проявявате наивността си от сутринта. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губеща дейност, само защото не се задълбочавате в предложенията, които ви отправят. Бързо ще осъзнаете грешката си. Следобед сте в отлично настроение и ще се справите със служебните си задължения. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Не допускайте нова криза в отношенията си. 

БЛИЗНАЦИ

Не пренасяйте на работното място проблемите, породени в семейството ви, за които колегите ви не носят вина. Бъдете старателни и отхвърлете най-напред рутинните си служебни задължения. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация. Денят ви е емоционален. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте интимната си половинка с с покана за романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия. 

РАК

Обмислете идеите си и преценете дали не противоречат на вижданията на колегите ви и на вашите принципи.  Задължени сте днес да завършите част от служебните си задачи и да отчетете резултатите до края на деня. Не спорете, че ви натоварват ненужно и проявете отговорност. Начинанията са успешни. Блокирайте опитите на ваши приятелки да отнемат от времето, което принадлежи на близките ви, откажете им поканата да се почерпите. Ако отидете за малко, бъдете откровени у дома и споделете причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност.

ЛЪВ

Колкото по-малко величаете егото си, толкова по-малко грешки ще допускате. Насочете всичките си сили в приключването на служебните си задачите си, за да не си създадете проблеми с вашите колеги. Не позволявайте заблудата във вашите истински възможности да се превърне в началото на сериозен провал. Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование от някого. Очаква ви лично щастие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуално удоволствия.

ДЕВА

Запазете добрия тон и добрите колегиални отношения, дори и ако се чувствате наранени и пренебрегнати в този ден. Ще ви зарадват материални успехи от скоро завършени задачи. Проведете отложените разговори и съвещания на работното място. Организаторските ви възможности ще бъдат оценени. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късно на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в дома си и не пропускайте интимните мигове.

ВЕЗНИ

Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви помага да разкриете нови възможности за изява дори и в непозната сфера. Отнасяйте се предпазливо към поднесените ви идеи и предложения. Дълбоко в себе си сте неуверени и колебливи, но имате сили за активна работа и успешно ще приключите текущи задачи. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка и не сте се извинили. 

СКОРПИОН

Проявете решителност, смелост и съберете сили и знания, за да осъществите идеите си. Изпълнението на служебните ви задачи точно в този ден е свързано с прилагане на нови методи, основани на знанията, които сте придобили, но не сте изявили до момента. В общуването с колегите си бъдете компромисни. Следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Подкрепа, която получавате е причината за успех и в най-смелите ви начинания. Очаквайте среща, която може да стане повод за промени в професионалния ви живот. Не се доверявайте на непознати, случайно попаднали на работното ви място хора, за да си спестите удари от конкуренти, последвани от финансови загуби. Брачната ви половинка е на мнение, че изневерявате. Докажете, че сте верни в любовта и брака и че ако решите да изневерите, то ще е свързано с раздяла и край на семейните ви отношения. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори. 

КОЗИРОГ

Преди да пристъпите към начинания стабилизирайте постигнатите резултати от завършените рутинни задачи.  Внимавайте при общуване с непознати. Не прекалявайте със своята самоувереност, за да подобрите финансовото си положение. Ще ви върнат заем, който ще ви помогне да осъществите идеите си. Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет може да ви попречат на намеренията.

ВОДОЛЕЙ

Днес финансовото ви положение ще се подобри и ще ви възвърне самочувствието. Бизнесмените, развиващи търговска дейност могат да уговорят сключването на финансови сделки.  Задоволството ви е огромно. Ако околните не са сговорчиви и не се съобразяват с вас, причината може да е в прекалената ви критичност. В първи дни от месеца сте осъзнали, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си, а днес сте взели решение как да действате и да направите първата крачка. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви, помислете си къде е проблема. 

РИБИ

Не се колебайте да приемете и допълнителни задачи, които в изобщо няма да ви натоварят. Гарантирате си отлични приходи. Деловите разговори са успешни. Планирането на работата ви за деня е във ваша полза. Очаквайте финансови постъпления, които идват навреме, за да инвестирате успешно.  Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате в брака и в отношенията с вашето роднинско обкръжение, но е добре да сте прозорливи и да се пазите от интриги. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: