Ново: "Български пощи" ни разрешава да "надничаме" от марките

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:59 / 25.09.2017
1805
Новата услуга на "Български пощи" ЕАД - "Марка с персонализирана винетка", представлява пощенска марка с допълнителна част, отделена от нея с перфорация, без номинална стойност. Допълнителната част съдържа изображение или текст, заявени от физическо или юридическо лице

Изображението може да бъде свързано със семейни тържества, домашни любимци, празнични традиции, фирмени лога и кампании и др. Марката с персонализирана винетка може да се използва и като средство за заплащане на пощенска услуга. Като марка с номинал могат да бъдат използвани само посочени образци.

Услугата "Марка с персонализирана винетка" се предоставя след попълване и подписване от възложителя на Договор-поръчка във всяка пощенска станция или директно в СП "Българска филателия и нумизматика"(BFN), ул. "Хайдушка поляна" № 8, София., тел. (02) 953 22 33, e-mail: delovodstvoBFN@bgpost.bg

Всеки клиент може да разпечата, попълни и подпише в 3 екземпляра публикувания на сайта формуляр за Договор-поръчка и да го подаде в избрана от него пощенска станция.

Срокът за изпълнение на поръчката е до 20 дни.

Заплащането се извършва 100 % авансово по три начина: в брой в съответната пощенска станция; в брой на касата в СП "Българска филателия и нумизматика"; с банков превод по сметката на БФН (УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG65 UNCR 7527 1059 8649 17, BIC: UNCRBGSF) и (Централна Кооперативна Банка, IBAN: BG54 CECB 9790 10E2 8460 00 BIC:CECBBGSF).

Един лист съдържа 12 пощенски марки с 12 винетки.

Върху един лист с марки се възпроизвежда само едно изображение. Изображението се подава от клиента на електронен носител (CD/DVD, Flash памет), имейл или като изображение върху фотографска хартия и трябва да отговаря на следните технически параметри:

За цифрови изображения: TIF, PDF, EPS, JPG; максимум 1 MB; резолюция 200-600 dpi;
За традиционни изображения върху фотографска хартия - максимален размер 13/18 см.
Попълването, подписването и подаването на всеки Договор-поръчка става след запознаването на клиента с Общите условия за потребителите на услугата изработване на пощенска марка с персонализирана винетка. Общите условия уреждат начина, реда и правилата при поръчването на марка с персонализирана винетка; законовите и моралните ограничения за предлаганите от клиента изображения и отговорността при тяхното нарушаване; възможностите за отказ на направена поръчка; технически параметри и пр.

Възложителят носи пълната отговорност за законосъобразността на използваното изображение.

Повече подробности тук.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).