Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Няколко лесни правила за залози в приложението на Bet365
Автор: Екип Varna24.bg 10:07 / 05.08.2021Коментари (0)1217
©
Феновете на различните видове спорт често обичат да предизвикват своите познания и умения в прогнозиране на резултатите от двубоите чрез залози при букмейкърите. Идеалното място, където всеки фен може да проследи развоя на спортните събития и да се възползва от разнообразни пазари с топ коефициенти е мобилното bet365 приложение за онлайн залози. Всеки играч си има свои собствени виждания за това как да планира играта си на залози, на какви събития да залага и как да управлява банката си.

Все пак е хубаво в стратегията на всеки играч да са залегнали основните правила, които според специалистите от Бет365 приложението са просто основата на която трябва да се гради всяка стратегия. Независимо дали играчите са по-рисково насочени или са предпазливи и консервативни в играта си, без добра дисциплина и основни правила играта им в даден момент би ги довела до изпразване на сметката или неуспешна игра. Основните принципи, които препоръчват експертите са: 

Ограничете броя на събитията и първенствата, които следите – за човек е трудно да обхване добре информацията за отбори, състезатели, статистика от повече от три първенства. Съветът ни е да се ограничите до 1-2 първенства, така ще можете да се съсредоточите и да познавате много по-добре всеки тим, да знаете статистиката, форма на играчите, новини от  

клубовете. Ако залагате на всички срещи, които се появяват в сайтовете не букмейкърите, то вие ще загубите концентрация и времето ви няма да е достатъчно, за да сте добре запознати с всичката информация и тенденции за дадено събитие.

Още по-добре е да се ограничите и в броя отбори, които следите в дадено първенство, така още по-силно ще сте концентрирани и вероятността залозите ви да са успешни е много по-голяма. Познавайки подробно дадено първенство и отбор вие често ще можете успешно да прогнозирате и изненадите, които съпътстват спортните събития, а това, както знаем, ще донесе добри коефициенти и печалби. 

Контролирайте и управлявайте добре сметката си – това се отнася за сметката ви, която е със средства, които ползвате за залози. Нейното управление и контролиране, както и харченето с дисциплина е много важно за вашия успех. Добре е винаги да започвате деня с лимит над който да не харчете за деня, ако залозите ви не са успешни. Това би ви предпазило от много грешни стъпки и загуби на средства. Ако един ден е неуспешен, то е по-добре да се ограничим в залозите, а не да търсим избиване още същия ден, залагайки нови и нови средства. Също така е добре да сме си отделили средствата за месеца, които сме готови да пожертваме, без да се отразят пагубно на общия ни бюджет и да ни доведе до много неприятности. Може да се планира и каква част от печалбата да се ползва за нови залози и каква да се усвоява за други нужди. Дисциплината при спазване на това правило със сигурност ще ни предпази от много лоши емоционални и финансови проблеми. 

Подбирайте добре коефициентите, на които залагате – често играчите са готови да заложат сериозна сума на малък коефициент, който според тях би донесъл сигурна печалба. Не забравяйте обаче, че много често сочените за фаворити преди началото на двубоя могат да се издънят в течение на срещата. Представете си, че играе сериозен отбор, фаворит, срещу доста скромен. Коефициента за победа на колоса ще е около 1,25- 1,30 и играчите смятат за сигурен изхода от срещата. Обаче всеки по-опитен играч ще ви каже, че е много важно да познавате обстановката около мача, дали фаворита наистина се нуждае от победа или срещата за тях е протоколна, дали има контузени, дали им предстои след това много по-важна среща.

Всичко това може да се окаже много по-важно и определящо изхода на двубоя, от това колко е коефициента. Често дори и знаейки всичко около тимовете и срещата можем да бъдем изненадани от ранна контузия, червен картон, изненадващ гол на противника, всичко това коренно ще обърне насоката на двубоя и може в крайна сметка да имаме изненадващ резултат. Много е важно наред с преглед на коефициенти и пазари, ние много добре да сме се подготвили с информация около играчи и тимове, статистика, тенденции в преки двубои, съдии, до колко срещата е важна за двата тима и какво им предстои.

Залагането е преди всичко емоция и всеки играч би трябвало да се стреми да контролира себе си и събитията около залозите си. Колкото по-подготвени и дисциплинирани са играчите, толкова по-вероятно е те да се наслаждават на положителни емоции и печалби. Следвайте стриктно съветите за безопасност в хазартните игри и ще се радвате на успешни залози приятни емоции.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Политическо противоборство в САЩ
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: