Няма да повярвате каква присъда получи бабаит, нападнал с юмруци майка и дъщеря на улицата в Созопол

Автор: Иван Сотиров
Коментари (5)
16:05 / 23.10.2020
1980
Само с глоба се отърва столичният бабаит, унижил непълнолетно момиче от Пловдив и майка му след направена забележка в Созопол, научи Burgas24.bg.

Грозната сценка се разиграва по обяд на 20 юни през 2018 година до хотел "Феникс" на созополската улица "Ропотамо". Маневриращият на заден ход лек автомобил "Хонда Джаз“, управляван от софиянеца с инициали А.С., закача крака на 16-годишната пловдивчанка, която е с заедно 42-годишната си майка. Двете жени правят забележка на водача. Шофьорът слиза демонстративно от колата, псува ги, наплюва ги и започва да ги налага с юмруци. Момичето пада на земята и чупи очилата и телефона си.

Преди седмица Бургаският районен съд го признава за виновен в извършеното престъпление. На основание чл. 78а, ал. 1 от НК той е освободен от наказателна отговорност и му е наложено административно наказание глоба в размер 1000 лева. Той е осъден да заплати по сметка на ОД на МВР – Бургас сума от 140.76 лева, представляваща направените в досъдебното производство разноски, както и 5 лева по сметка на Районен съд – Бургас за издаване на изпълнителен лист.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).