Няма обвинени за побоя над Стоян Тончев, пуснаха заподозрените

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
13:19 / 19.01.2016
1006
Двамата заподозрени за нападението и побоя над 31-годишния Стоян Тончев от Поморие са напуснали ареста след изтичането на 24-часовото полицейско задържане.

Те не са привлечени като обвиняеми за извършеното тежко умишлено престъпление,тъй като не са събрани достатъчно доказателства срещу тях. Работата ни по случая продължава, имаме сериозни основания да се надяваме, че ще стигнем поне до преките извършители, съобщи полицейски източник.

Назначени са допълнителни изследвания на пациента, тъй като се оплаква от болки в главата, съобщиха за "24 часа" от болницата. Днес сутринта му е направен скенер. Подготвя се и неговото транспортиране до Варна, където евентуално ще бъде извършена лицево-челюстна операция.

Тончев е и с фрактура на предна черепна яма, което може да стане входна врата за инфекция на обвивките на главния мозък и това да доведе до животозастрашаващо състояние, затова пациентът е под антибиотична протекция, обясни лекуващият лекар д-р Димитър Добрев от отделението по неврохирургия. "Ударите са нанасяни с достатъчно голяма сила, за да постигнат максимални поражения. За да се счупи един череп, ударът трябва да бъде над 33 кг на кв. см, допълни той.

Проверяват се няколко версии, въпреки че Тончев сочи само една възможна - боят над него да е свързан с публикации в собствения му сайт.

И моля, спрете се с тия любовни триъгълници и заподозрени мастити юристи, че ме боли като се смея, написа преди ден във фейсбука си помориецът. Партия на зелените, от която той бе кандидат-съветник, е в опозиция в местната власт.

Веднага след инцидента от Общинския съвет разпространиха декларация, с която осъждат насилието.


Виж коментарите (3)

Още по темата (2):
06.02.2020 Журналист се държал неадекватно и проявил агресия срещу деца! Психиатри се заеха с него
08.02.2016 20 дни след зверския побой над Стоян Тончев още не е ясно кой е поръчителят
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).