Няма такава катастрофа! Шофьор без книжка заби кола между ограда и стълб!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (12)
16:50 / 08.10.2017
1693
Неправоспособен водач предизвикал пътен инцидент, съобщиха от МВР. Около 7.30 ч. тази сутрин мъж, който бил зад волана на лек автомобил "Фолксваген Шаран" с шуменска регистрация, се движил по ул. "Съединение" в село Мадара. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост на десен завой излязъл от пътното платно и се блъснал в железобетонен стълб. След произшествието в МБАЛ- Шумен бил откаран 30-годишен местен жител. След преглед била установена фрактура на челюстта и на дясното коляно.

Настанен е за лечение в болничното заведение, без опасност за живота. Водачът е неправоспособен. Състоянието му не позволявало да бъде тестван с дрегер за шофиране в нетрезво състояние, ще му бъде взета кръвна проба за химичен анализ. Автомобилът, с който се придвижвал, не е негова собственост, но е със служебно прекратена регистрация, след като при проверка преди време било установено, че няма сключена застраховка "Гражданска отговорност". От произшествието са нанесени значителни материални щети. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).