Няма такава наглост! 26-годишна бургазлийка с 2 изцепки за 5 часа!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:24 / 10.04.2021
1201
26-годишна бургазлийка, шофирала "Ауди А 4", с бургаска регистрация, е задържана два пъти в рамките на няколко часа за шофиране след употреба на метамфетамин и канабис. Това съобщиха от пресцентъра на полицията. И допълниха:

Първият от тях е на 8 април около 16.50 часа в района пред хотел "Диамант" в Слънчев бряг, когато служители от Районно управление - Несебър установили, че по време на извършваната проверка бургазлийката, движеща се с автомобила си от Свети влас към Несебър, била силно притеснена и със забавени реакции.

Тестът за употреба на наркотични вещества бил положителен за канабис и метамфетамин. Жената отказала да даде кръв за химичен анализ. Табелите на управлявания от нея автомобил са свалени, а след полицейско задържане, бургазлийката е освободена. По случая е  образувано бързо производство.

Няколко часа по-късно - около 22.00 часа в района на кръговото кръстовище на входа за кв. "Сарафово" служители от Пето районно управление спрели автомобила на 26-годишната бургазлийка, движещ се без регистрационни табели, като водачката отново е тествана за употреба на наркотици.

Тестът отново бил положителен, но този път жената дала кръв за химичен анализ. Същата е задържана за срок до 24 часа. По случая  е образувано бързо производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).