Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нямате обяснение какво се случва, прочетете това!
Автор: Екип Varna24.bg 12:06 / 29.04.2022Коментари (0)729
©
Tъмни сили и изневери излизат наяве от петък и събота – 29 и 30 април, когато Плутон става ретрограден и имаме Слънчево затъмнение.

Ретроградността на Плутон настъпва в 16.02 часа в петък българско време и ще продължи до 8 октомври, все в съзвездие Козирог. А затъмнението е в събота, в 23.30 часа българско време. Последното няма да се наблюдава от нашата страна, но астролозите вярват, че ще окаже влияние върху съдбините и по тези ширини.

Прояви

Плутон става ретрограден в управлявания от Сатурн Козирог, т.е. трите най-мрачни аспекта в астрологията се събират заедно, а за капак се появява и затъмнението. Последно такова събитие (Плутон в Козирог със Сатурн) имаше през 2008 г., когато започна световната финансова криза и много тъмни сделки излязоха наяве, когато бяха разкрити различни сенчести практики на ипотечни кредити, които тотално объркаха пазара с имоти в Щатите, а след това и в останалия свят. Сега се очаква да станат ясни също толкова опасни сенчести практики и други задкулисни игри. Още повече, че ден преди ретроградността на Плутон, той попада в тригон с Меркурий – бързата планета на съобщенията, информацията и политическото общуване. Когато планетата посланик влезе в тригон с Плитон, може да се очакват множество разкрития за тъмни сделки и фалшиви новини. Всичко излиза наяве и не се интересува дали и какво ще помете по пътя си.

Американските астролози въведоха термина "тъмна комуникация“ точно за този ретрограден Плутон, който идва в петък. Тя ще е най-силна до началото на юни, а след това постепенно ще се успокои.

Хадес

Тази планета (по астрологически критерии, иначе е само планетоид по астрономически) е свързвана с древногръцкия бог на подземното царство Хадес (Плутон е римският вариант). Тя е наричана и гробокопачът на небесата (колкото и противоречив да изглежда терминът).

Като успокоение от астролозите се изтъква, че сегашната ретроградност на Плутон става точно до границата на Козирог с Водолей и последният знак значително смекчава остротата на последствията.

Американските астролози смятат, че точно този ретрограден Плутон може да извади от подсъзнанието ни различни сексуални фантазии, които до този момент сме потискали. Казват, че дори праволинейни хора, които не са си позволявали изневери, сега могат да кривнат от верността към партньора. Но това може да бъде и опасно, защото тези изневери ще излязат наяве и има възможност да се изтълкуват по много грешен начин и с непредвидими последици, пише "Телеграф".

Дом

В същото време има слънчево затъмнение в Телец и в 4-ти Дом - на семейството. То се случва става при положителен аспект между Марс и Слънцето. Това според астролозите ще създаде проблеми най-вече в семейството, на принципа "от нищо нещо“. Ще има безпричинни изблици на ревност, а също и на завиждане. Най-засегнатите зодии в дните около затъмнението са Телец, Дева и Козирог – подчинените на елемента на земята. Обратното – най-облагодетелствани се смятат Рак, Скорпион и Риби – от елемента на водата.

Това слънчево затъмнение ще се наблюдава на юг – Аржентина,, Уругвай, части от Чили, Бразилия, Боливия, Перу, Парагвай, Антарктида, Тихия океан.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: