Облачно и мрачно край морето в петък

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:48 / 26.11.2015
465
През нощта ще остане облачно. Валежите временно ще спрат. Минимални температури - от около нулата в северозападните до 6°-7° в югоизточните райони. Утре от юг на север ще започнат валежи, които до края на деня ще обхванат цялата страна. 

На места в южните райони валежите ще бъдат значителни по количество. В Северозападна България и Предбалкана ще превалява и сняг. 

На места във високите котловинни полета на Западна България дъждът ще се примесва със сняг, привечер за кратко валежът ще е от сняг. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са между 2° и 7°, а в югоизточните райони до 8° - 10°.

Атмосферното налягане ще се повишава, но ще остане по-ниско от средното за ноември.

Над планините ще е облачно и мъгливо. Ще вали дъжд, а над 1800 - 2000 метра и в Западна Стара планина - сняг. Ще духа умерен югоизточен, а по-високите части и силен южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 2°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Черноморието ще бъде облачно. От юг ще започнат валежи от дъжд. Максималнните температури на въздуха ще са от 8° до 12°. Температурата на морската вода е 13-14°, а вълнението на морето ще бъде около 3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Министерски съвет осъжда атентата срещу словашкия премиер Роберт ...
Вицепремиерът Людмила Петкова ще е председател на Националния съв...
Отпускат спешно 39 млн. лева за заплатите на университетските пре...
Дадоха 2 министерства и 34 общини на АДФИ заради нередности във ф...
Премиерът Главчев на среща с "Прозрачност без граници": Ще провед...
Икономист за приема на еврото в България: Бавенето на еврозоната ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).