Облачно по морето утре, не предвиждат валежи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:27 / 18.03.2015
397
През следващото денонощие времето над страната ще бъде предимно облачно, с превалявания, предимно слаби - в планините и Предбалкана от сняг, в Подбалканските полета и Софийска област от дъжд и сняг, в Дунавската равнина ще превали дъжд, с тенденция към края на деня да премине в сняг. В Тракийската равнина и крайните югозападни райони ще превали дъжд. Вятърът през деня ще е слаб, предимно от изток. Температурите сутринта ще са между минус 3° и 2°, максималните през деня в повечето места между 4° и 9°. В София минимална температура около -1°, максимална около 5°.

Слабо понижавайки се, атмосферното налягане ще остане по-високо от средното.

В планините ще е облачно и мъгливо, с превалявания от сняг. Вятърът по билата ще е предимно от запад - умерен, с тенденция на усилване към края на деня, вече от северозапад. Температура на 1200 м.н. около минус 2°, на 2000 м.н.в около минус 6°.

И по Черноморието облачността ще стане значителна, но ще бъде почти без валежи. Вятърът ще е източен - слаб до умерен. Максимални температури 6°-7°, близки до тези на водата. Вълнението ще е около 2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проверките за нелоялни практики при организираните туристически п...
Газов мегапроект застрашава Черно море
Бизнесмен: Положението е отчайващо, държавата е абдикирала
"Булгартрансгаз": Финализирана е успешно най-важната обществена п...
Назначиха извънредна проверка по случая с починалото 5-годишно де...
Финансистът и икономист д-р Войнов каза какво трябва да направим ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).