Облачно ще е времето утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 28.03.2021
1215
През следващото денонощие облачността ще остане променлива, след обяд по-често значителна и на отделни места в планинските и източните райони ще превали слаб дъжд; възможно е и да прегърми.

През нощта ще духа предимно слаб, утре до умерен северозападен, в източните райони - северен вятър, с който ще проникне малко по-студен въздух. Минималните температури ще са от 1° до 6°, максималните - между 12° и 17°.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд по-значителна и на места ще превали слаб дъжд, над около 1500 метра - сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър, с който ще нахлуе по-студен въздух. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна и на отделни места, главно по Северното Черноморие, слабо ще превали. Ще духа до умерен, предимно северозападен вятър, който за кратко след обяд ще се ориентира от югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 12°-13°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).