Обявиха наградата на Агенцията по заетостта "Работодател на годината 2022" 

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
13:56 / 03.01.2023
644
Швейцарската фирма "R&M България Производство“ бе отличена с награда "Работодател на годината 2022“ в категорията "Активни заедно“ на 19-ото издание на традиционния годишен форум, организиран от Агенция по заетостта, съобщиха организаторите. На събитието за награждаването присъстваха вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров, заместник-министрите Надя Клисурска, Наталия Ефремова и Емил Мингов и председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика в Народното събрание Георги Гьоков.

Категорията "Активни заедно“ отличава работодатели, които в резултат на сътрудничество с Агенция по заетостта и бюрата по труда помагат на хора в нужда и в труден момент от живота.

Отличената фирма е ключов работодател за столичното бюро по труда "Сердика“ и е първата компания, която откликва на призивите за наемане на украински граждани след избухването на войната в Украйна.

Инициативата, която донесе отличието на "R&M България Производство“, бе подкрепата за украинското семейство Наталия и Олександр Крилови, които намират убежище в България. Благодарение на добрата работа и сътрудничество между швейцарската фирма и Агенцията по заетостта семейството вече шест месеца е част от екипа на компанията. Заедно с тях вече работят и още шестима украински граждани.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).