Очаква ни облачно време, на много места в низините ще има мъгли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:46 / 09.12.2022
495
Днес ще има значителна облачност, над източната половина от страната предимно висока. Това каза дежурният синоптик от НИМХ Мартин Славчев. Преди обяд на много места в низините ще има мъгла. Ще бъде почти без валежи. Ще духа слаб до умерен юг-югозападен вятър, в Дунавската равнина - слаб от изток. Сравнително топло време с максимални температури между 11° и 16°, в западната половина на Дунавската равнина малко по-ниски, в София около 13°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност. Преди обяд на места ще има намалена видимост. Ще духа до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 13° и 16°, температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще има разкъсана висока облачност. Значителна ще е над масивите от Западна България, но ще бъде почти без валеж. Ще духа умерен и силен запад-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 3°.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца. През деня ще се понижава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).