Очевидец с още разкрития за екшъна на Явор Бахаров с гаджето му

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
09:57 / 08.03.2019
2258
Явор Бахаров е налагал и скубал на улицата актуалната си половинка – актрисата – Рая Пеева. Това заяви младият мъж, който е спасил жената от юмруците на актьора и е повикал полицията в нощта на националния празник 3 март в центъра на София, пише "Телеграф“. Той е и единственият очевидец на инцидента. Когато пристигнали ченгетата и сложили белезниците на звездата от "Стъклен дом“ и "Тилт“, те останали с впечатление, че скандалът бил с бивше гадже.

Рая Пеева изгря на киноекрана като естрандата легенда Лея Иванова във филма на Радослав Спасов "Пеещите обувки“, а след това блесна и в сериала на bTV “Скъпи наследници“ като нахаканата Поля. Рая е дъщеря на актрисата Красимира Демирева и на барабаниста на "Спринг“. В момента Пеева е актриса в Младежкия театър "Николай Бинев“. След като се разбра за екшъна Рая Пеева публикува в профила си във фейсбук фото как се целуват с Явор Бахаров в градския парк.

"Някои медии със или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8 март, както и в последните 3 години ние сме заедно. Обичаме се, обичайте се и вие“, беше единственият коментар на актрисата. След секунди същата публикация излезе и на стената на Явор Бахаров. Тези изявления звучат смешно на фона на официалното потвърждение на новината от СДВР със специална пресконференция няколко часа по-рано.

"На 4 март е получен сигнал на телефон 112 около 1:30 часа през нощта. Колегите от Първо РПУ са реагирали, ситуацията е станала на улиците "Паренсов“ и "Раковски“. Сигналът е бил за възникнал скандал между две лица. Екипът се отзовава. След което следва неизпълнение на полицейско разпореждане. В тази връзка лицето е задържано и съпроводено до Първо районно управление заради оказана съпротива на орган на властта. В управлението му е наложена първоначална мярка за неотклонение от 24 часа в арест, а след това прокуратурата му я променя на 24 часа. Той се е признал за виновен и в съда е внесено споразумение. Бахаров има наложено наказание "пробация“ за срок от 9 месеца“, заяви директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).