Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ќдрин "падна" срещу 1 лев за 5 лири! “ърговци: «агивахме без българите!
јвтор: ≈кип Varna24.bg 10:04 / 05.10.2020 оментари (185)2472
© ‘ейсбук
јвтомобили с регистрации от  ърджали, ’асково, —мол€н, ѕловдив, —тара «агора на границата с “урци€. ѕосоката - ќдрин, целта - магазините, причината - 21 стотинки за една турска лира или почти 1 лев за 5 лири. ¬ центъра на града пък преобладава българската реч. —тотици нашенци се отдадоха на пазаруване в ќдрин в последните седмици.

"Ќ€колко жени тръгнахме от  ърджали.  упуваме дрехи за децата след началото на учебната година. ¬ пъти по-евтино от Ѕългари€, подмен€ме целите гардеробиУ, коментира дамска група от –одопите.

"ƒобре, че отвориха границата. ƒобре, че сте вие от Ѕългари€, защото просто загивахмеУ, пък казва собственик на търговски обект в ќдрин. ѕо думите му, напливът в последните дни е огромен, а оборотите са се повишили в пъти. ÷ените обаче също са скочили с цел да се компенсират загубите от срива на лирата.

"“ри пъти полицаи ми правиха забележка за маската, защото не покриваше носа ми. ћерките срещу епидеми€та в “урци€ са много стриктни, а униформени след€т навс€къде за спазването им. “рудно се издържа навс€къде с маска, но поне не се налагат глобиУ, посочи един от стотиците нашенци, тръгнали на пазар в “урци€.

 акто вече писахме, с безплатни маски и дезинфектанти, още на границата с “урци€, за всички тръгнали на шопинг в ќдрин, посрещат комшиите, за които бизнесът е важен, но не правенето на пари дори от елементарни неща за лична безопасност, пише "24–одопи". Ѕилбордове на български и дори послани€ в социалните мрежи призовават туристите "ƒобре сте ни дошли, молим само да спазвате въведените правила срещу  овид-19У.

"¬ие, нашите гости от Ѕългари€, по време на престо€ си в град ≈дирне, тр€бва да сте запознати с вътрешните правила с оглед ¬ашето и наше здраве, да носите предпазни маски на публични места, в градски€ транспорт и магазини, както и да спазвате правилото за социална дистанци€ от 1,5 метраУ, е посланието от кмета на ≈дирне –еджеп √юркан.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“е не загинаха ли още рЯШДот 15 години все пишат че загиват, че се сриват, че влизат в тежка икономическа криза, че еврото е поскъпнало и ≈рдоган ще го смъкнат и го съд€т, че ≈рдоган унищожил “урци€, че “урци€ влиза с ≈рдоган в задънена улица, че ги чака глад, че индустри€та им е срината, че търс€т ≈вропа иначе ги чака гол€м глади т.н и т.н....приказки от хил€да и една нощ. ≈дно е да ти се иска, друго е да ти стиска... »ма още да лаеттте а ≈рдоганчо с кервана да върви ли върви.....
0
 
 
≈ми да те мого добре уме€т да угаждат рЯ§™ как н€ма да загинат бе Ѕългарите рЯЩВ защота Ѕългарина знае пазара в ≈дирне и  ъкларели рЯЩВ и тези традове вичо е двойно затото сматате така че пазарувате в Ѕългари€ като си пресметните колко срува тази стока в Ѕългари€ но не си провите сменката че не сте в Ѕългари€ рЯ§™ проверите малко съседните градове но ≈дирна и  ъркларели рЯЩВ ще видите че там о по евтино на се правете на балъци рЯ§™
0
 
 
√ърците в —андански, ние в ќдрин, пък които иска да си пише каквото му дойде на ъкъла.
0
 
 
ЅЏЋ√ј–»“≈ –јЅќ“я“ «ј “”–— ј“ј » ќЌќћ» ј
0
 
 
≈дно време турците миришеха и сега какво стана
0
 
 
Ќа турската граница се плаща 25 лири за маски.
0
 
 
“урци€ ако не сме ние Ѕългарите са гола вода.ще з€пат небето и ще се мол€т.
0
 
 
25 лири плащаш за маски и дезинфектанти още на влизане
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ќктомври 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
„ерно море в ѕърва лига, сезон 2020/2021
√ригор ƒимитров на турнири през 2020 г.
√рипна епидеми€ обхвана страната
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
»зграждането на јћ "“раки€"
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: