Ограничава се движението на тежкотоварни автомобили по пътя Варна-Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:08 / 20.07.2014
468
Трафикът по пътищата във Варненска област е частично натоварен. С умерена интензивност е трафикът от центъра на Варна посока курортните комплекси "Златни пясъци" и "Св. Св. Константин и Елена". Интензивно е движението по Автомагистрала "Хемус", както и по пътя Добрич - Варна.

Нормално се пътува в посока граничен пункт Дуранкулак, както и в посока Бургас. До 15 септември се въвежда временна организация на движението на превозни средства над 12 тона по участъци от републиканската пътна мрежа за дните петък и неделя, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". 

Ограничението включва и селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника и ще важи за петък от 18,00 до 21,00 часа и за неделя от 14,00 до 20,00 часа. Временната организация на движението се отнася за път I-1 с. Ребърково - Ботевград, път I-5 Русе - Велико Търново, път I-8 Пловдив - Харманли, път I-9 Варна - Бургас, и път II-99 Бургас - Царево. 

Ограничението не важи за камиони, превозващи бързоразвалящи се храни и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари (ADR). Временната организация на движението се отнася за всички периоди, в които има повече от един почивен или празничен ден.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Доброволци реновират пансиона за родители към детската онкохемато...
След потопа в Плевен: 400 болни и възрастни, голяма част от които...
"Медицински надзор" потвърди, че 104-годишната жена, изписана от ...
Борисов: Ние доказахме, че другите са аматьори, за мъка на технит...
Димитър Главчев и ръководената от него делегация се поклониха на ...
В Сливен: Близо 50 деца от детска градина в града са с хранително...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).