Огромна трагедия! Почина момчето, смляно от бой от роми заради една цигара

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
12:12 / 16.07.2017
1348
18-годишният Алекс, който бе пребит жестоко пред дискотека в Бяла, почина в събота в русенската болница. Състоянието му се подобряваше бавно, но в крайна сметка лекарите не успяха да спасят живота му.

Младежът беше настанен с тежка черепно-мозъчна травма в лечебното заведение рано в неделя сутрин на 9 юли, след сбиване с група роми. На излизане от местната дискотека те му поискали цигара, а той отказал.

От прокуратурата обясниха, че 32-годишният Валентин Маринов е нанесъл удар с ръка в главата на Алекс, при който младежът пада и си удря главата в тротоарните плочки. Свидетели сочат, че е имало опит за удар с бирена бутилка, но той е бил предотвратен.

От прокуратурата съобщиха, че веднага след инцидента задържаният е изоставил в безпомощно състояние пострадалия и не е позволил на другите присъстващи да му окажат помощ и потърсят медицинска помощ.

След нападението Алекс бе приет в русенската болница с тежка черепно-мозъчна травма, в кома и с опасност за живота. Районният съд в Бяла остави за постоянно в ареста Валентин Маринов. Заради случая в града в продължение на дни бяха организирани протести.

Източник: dnes.bg


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).