Огромна трагедия на "Тракия": Бременна тръгна да взима трупа на дъщеря си, загуби бебенцето след нов жесток инцидент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:45 / 10.01.2019
2139
Майката на убитата на 7 януари в Стара Загора от съпруга си 25-годишна Юлияна Симеонова едва не загина при тежък инцидент на АМ "Тракия", докато пътувала, за да вземе трупа й от "Съдебна медицина“. Катастрофата, при която тежко е пострадала 41-годишната Иринка Йорданова, е станала на км 274 към 19,45 часа, където лекият автомобил БМВ, с който е пътувала жената, излязъл от пътя и се самозапалил. При хоспитализиране в ямболската МБАЛ "Свети Пантелеймон“ станало ясно, че пациентката е бременна в шестия месец, но плодът се оказал непоправимо увреден, пише "Монитор". 

Състоянието на жената е критично, има счупени шийни прешлени, очакваме специалисти неврохирурзи от Стара Загора за консултация, коментира д-р Гърдева, зам.- директор по лечебната част. Заедно с бременната в болницата са били приети за преглед 21-годишният водач на изгорялото БМВ и 18-годишният й син, които обаче се оказали с по-леки наранявания. Йорданова се разделила преди повече от година със съпруга си Ереджеб, който живее в село Долно ново село, община Братя Даскалови.

Мъжът е пастрок на убитата от 65-годишния Митко Симеонов Юлияна, но няма родствена връзка с нея и по тази причина не може да  стане приемен родител на 8-месечната й дъщеричка, която остана сираче след трагедията в старозагорския квартал "Железник“. Мъничката Християна е настанена под полицейска закрила в социално заведение, специалистите на дирекцията за социално подпомагане в града на липите търсят варианти за устройването й. По първоначална информация Ирина проявила готовност да се грижи за нея, но след тежката катастрофа край Ямбол социалните започнали разговори със сина и дъщерята  от първия брак  на задържания за убийството Митко Симеонов.

Дали тези разговори ще се развият благоприятно от АСП не могат да коментират. Братът на Юлияна, 18-годишният Гюндоан е абитуриент в ПГ по селско стопанство – Мъглиж, а сестра й Силвира била на работа в чужбина, разказаха запознати с многолюдната фамилия. Кметският наместник на Долно ново село Видко Нешев е готов да извърши погребението на младата жена, но няма право да вземе тялото й от моргата. Междувременно стана ясно, че от прокуратурата са поискали постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража“ за Симеонов, делото ще се гледа в старозагорския окръжен съд утре.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
15.01.2019 Прокоба тегне над рода на ревнивия килър Митко, който погуби младата си
жена
11.01.2019 Убиецът на Юлияна: "Тя ме нападна с нож и ме рани"
08.01.2019 Статус във Фейсбук вбесил Димитър, после убил от ревност младата си
жена?
08.01.2019 Убитата от възрастния си съпруг Юлияна била кротка и възпитана
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).