Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Огромни финансови успехи за една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:35 / 09.09.2020Коментари (0)1045
©
Дневен хороскоп за сряда, 09.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Съобразете се с изискванията на работното място, които играят важна роля за създаване на добри колегиални отношения. При необходимост бъдете компромисни. Завършете отдавна отлагани задачи и изпълнете дадените обещания. Внимавайте със запознанствата особено в деловите отношения. Напрежението през деня ви изнервя, но не е възможно да го избегнете. Заредете се с търпение, особено ако сте си у дома. Вечерта за щастие ще се успокоите в интимна обстановка с любимите си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

ТЕЛЕЦ

Сутринта ще ви притеснят семейни проблеми, неразрешени предишните дни, въпреки че имахте тази възможност. Отложени делови задължения изискват да се заемете незабавно с тях. Проведете планираните разговори. Не проявявайте ината си на работното място, ако искате да избегнете скандалите и изясняване на отношенията. Запознанствата, свързани със самотата, от която бягате и с желанието ви да срещнете партньор да създадете семейство няма да бъдат мечтаните. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Служебните разговори и общуването с ръководството са успешни, ако не ви ядосат неочаквани разправии, които могат да съсипят доброто ви настроение. Ще ви изненадат с новина за щастливо събитие, свързано с личния ви живот. Ако ви предложат делово пътуване, което трябва да осъществите днес, не го отказвайте. Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, от работа, което не се случва често и е причина за разправии. Направете вечеря и се отдайте се на чувствата си и на желани интимни мигоне, които ще ви възвърнат силите.

РАК

В никакъв случай не се заемайте с нови задачи под влияние на емоцията. Стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите си. Не влизайте в спор с никого на работното място, дори и ако твърденията ви са правилни. Приемете и мнението на колегите си, обсъдете го, а след това вземете крайно решение. От сутринта ви досаждат с искания. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади. Вечерта ще се наложи отново да се ядосвате с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете, но не и с пари.

ЛЪВ

Пригответе се за неочаквани, но в същото време и закономерни затруднения на работното място и в личните отношения, предизвикани от странични фактори, заради вашето пренебрежение към тях. Финансовото ви състояние може да се влоши. Предпазвайте се от измами при деловите разговори. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целите си. Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си и намалете претенциите си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

ДЕВА

Сблъсквате се с трудности, породени в семейството. Денят ви носи материални успехи, затова не пренасяйте проблемите и на работното си място. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте. Прочетете отново, но без да подписвате подготвените договори и финансови документи. За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Съхранете хармонията и спокойствието си у дома.  Отдайте се на чувствата си.  Чувствеността и предаността в отношенията с вашия партньор засилва желанието ви за интимни мигове.

ВЕЗНИ

От сутринта сте странно агресивни към колегите си. Време е да видите себе си отстрани и да осъзнаете, че поведението ви е дразнещо, нещо нетипично за представители на Везните, с претенции че за вас са важни красивите отношения, думи и дела. Извинете се. Осъзнайте колко неприятни сте били, само защото искате да получите по-високо професионално признание. Личният ви живот е хармоничен, ако не допускате разправии заради ината си. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

До обед поставете началото на нови задачи. Помислете за обогатяване на бизнеса си. Ще получите дългоочаквана информация от деловите си партньори.  Прибързаността ви вреди. Следобед не се обвързвайте със сериозни обещания, ако са свързани с бъдеща съвместна търговска дейност, за да не претърпите загуби. Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Длъжници сте им, защото те винаги са съпричастни към вашите проблеми. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Делова среща последвана от хубави новини, ще предизвиква очаквани, малки, но перспективни промени в живота ви, ако не допуснете странична намеса да осуети работата ви. Професионалните ви изяви да впечатляващи. Разговорите за кредитиране на бизнеса ви са успешни. Внимателно обмислете каква сума ще искате. При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

КОЗИРОГ

Очаквайте поредната новина за финансови постъпления. Пред вас ще се разкрият неочаквано нови перспективи за професионални изяви. Отнасяйте се предпазливо към предложенията, които не ви вдъхват доверие. За всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите денят изисква да не подписват финансови документи, свързани с инвестиции. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили  с флиртовете.

ВОДОЛЕЙ

Организирайте по различен начин работата си. Ако заемате ръководен пост в държавна или собствена фирма и сте агресивни, рискувате да развалите отношенията с подчинените си. Напрежението, което сте създали на работното място, може да се запази за дълго. В поведението си се придържайте към коректност и проявете такт и разбиране към колегите си. Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимния си партньор, мили жени, защото рискувате да се изпокарате заради вашата неувереност. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

РИБИ

Обмисляйте добре действията си, а едва след това преценете дали сте готови да се заемете с постигането на поставената цел. Очаква ви финансов успех. Не споделяйте идеите си и впечатленията от постигнатото дори и с коректните си делови партньори, защото сами ще си създадете проблеми заради опити да ви отнемат идеята. Бъдете внимателни и не прекалявайте с претенциите си, защото проблемите ще са заради вашето поведение. Няма да ви се разминат разправии с интимния партньор. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: