Октомври ще става за плаж

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:51 / 02.10.2015
1039
Октомври започна със захлаждане, но ще има дни, през които може да се ходи дори на плаж. Температурата на морската вода е равна на тази в началото на лятото. Това каза в "Добро утро, България!" по ТV7 синоптикът Симеон Матев.

"Октомври е месецът на златната есен. Повечето дни ще са с приятни температури. Месецът ще е с температури и валежи близки до нормалните. Средните минимални за страната са между 6 и 11 градуса, а максималните - между 18 и 23 градуса. Събота и неделя ще са чудесни дни. В следобедните часове температурите ще достигнат до 26 градуса. От понеделник обаче отново ще започнат валежи", заяви Матев.

След 10 октомври ще има ново затопляне. То е свързано с това, че в Средиземноморието ще се зароди антициклон, който ще помогне на по-топли въздушни маси да обхванат Балканите, обясни синоптикът. На 15-и очаквам ново понижение на температурите и дъждове, каза още той.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Левон Хампарцумян: Като гледам последните правителства, а и сегаш...
Ще разследват щателно теча на данни, свързан с част от отговорите...
Петима са задържани у нас за злоупотреба с еврофондове
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Борисов обясни на Делян Добрев защо е направил сглобката


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).