Опит за изнасилване! Жена крещи за помощ, съседки я спасиха!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:59 / 29.08.2017
1104
Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 72-годишния А.К. за това, че извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила - престъпление по чл. 150 ал. 1 от Наказателния кодекс и за това, че влязъл в чуждо жилище, като е употребил за това сила и деянието е извършено нощем - престъпление по чл. 170 ал. 2 във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 6 юли 2016 г. към 4 часа в Пловдив обвиняемият А.К. влязъл в къщата на 64-годишна жена, след като разбил райбера на вратата. Тя била заспала, но се събудила от шума и видяла А.К. да си приближава към нея. Той извършил блудствени действия с жената. Пострадалата се съпротивлявала, но обвиняемият я хванал за косата, дърпал я и се опитвал да я задържи на леглото. 

Виковете й за помощ били чути от две нейни съседки, които пристигнали в дома й. Когато ги видял, обвиняемият А.К. пуснал жената, скрил се в своето жилище и се заключил. По делото са били разпитани свидетели, назначени експертизи и др. Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи съдебно заседание.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).