Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Орлин Горанов на нож с брат си, не му прости залитането по хазарта
Автор: Екип Varna24.bg 22:37 / 01.02.2021Коментари (0)2271
©
Орлин Горанов съвсем не е първата звездна персона, дистанцирала се от свои роднини. Малцина знаят, че певецът и водещ на новото предаване на БНТ "Последният печели“ от години е в обтегнати отношения с брат си. Подобна е историята и на Христо Стоичков с неговия по-малък брат Цанко, на Димитър и Асен Бербатови, на Димитър и Петър Рачкови, както и на Ани Салич и нейния батко Антон, пише вестник "Ретро".

За да потвърди, че не общува със собствения си брат, Горанов не написа нито дума за него и в биографичната си книга, която скоро пусна на пазара. Поводът роднините да се смразят бил, че Иван Горанов навремето имал афинитет към хазарта. Когато дошли промените в България, обичал да взема пари назаем, но след като не върнал част от борчовете си, ядосани, негови приятели го дали на прокурор. Те твърдели, че той им обещал да инвестира парите им в строеж, а това така и не се осъществило. Баткото на певеца попаднал в полезрението на съдебните органи, а Орлин не пожелал да го защити.

"Не поддържам контакти с брат ми. Не желая и да ме забърквате в каквото и да е по темата“, коментира певецът преди време, когато родственикът му се забърка в сериозни скандали. Въпреки че оттогава е изтекла много вода, двамата все пак не могли да намерят път един към друг.

В момента Иван имал собствен бизнес и не се чувал изобщо с по-малкия Орлин. Братя Горанови не водели открити спорове нито за наследство, нито за пари, както се случва в повечето фамилии. Просто не контактували, не си споделяли и не се събирали край трапезата дори по празници. Най-близкият човек на певеца продължава да е неговата съпруга Валя, с която миналата седмица отпразнуваха своята перлена сватба – или 30-годишнина от брака.

Двамата имат една-единствена дъщеря – красавицата Жаклин, която от известно време живее във Виена. Орлин и съпругата му често пътуват до Австрия, за да ѝ гостуват, а там наследничката на гласовития изпълнител също се занимава с музика и е диджей в известен клуб. Като малка свирела на пиано, на китара, даже и на барабани, но микрофон така и не грабнала. Надеждата на Горанов била в бъдещите внуци, които с жена му Валя очаквали с нетърпение, пише "Минаха години".



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: