Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Орлин Горанов влиза във "Фермата"
Автор: Екип Varna24.bg 10:49 / 30.08.2019Коментари (0)1052
©
Големият български певец и музикант Орлин Горанов ще бъде част от звездния каст в новия сезон на "Фермата“, който стартира на 6 септември, от 20 часа, по bTV. Един от най-обаятелните и обичани български изпълнители ще има специален статут и мисия в най-позитивното риалити шоу. Орлин Горанов ще влезе в ролята на Мъдреца, който чрез своя житейски опит и познания ще вдъхновява участниците. В предстоящото издание на "Фермата“ те ще започнат играта си, разделени в две различни ферми.

Водещите и изпълнителни продуценти на най-гледаното риалити шоу у нас - Иван и Андрей, канят Орлин Горанов заради неговата безупречна репутация и вълнуващ живот, в който е имал шанса да се занимава с това, което обича и да вдъхновява хората с таланта си.

"Поканихме Орлин Горанов да бъде ментор на участници във "Фермата“, защото той е сред малкото истински български звезди, които са обичани и уважавани от всички. Той е пример за подражание на поколения българи. Обиколил е целия свят, срещал се е много и различни хора, и е натрупал опит, от който всички можем да се учим“, допълва Андрей Арнаудов.

Във "Фермата“ 62-годишният Горанов ще търси заедно с всички останали отговорите на много въпроси, които вълнуват не само него, но и нас като общество. "Аз ще съм част и от двете групи с участници. Ще се опитам да разбера какво мислят за живота и неговата пъстрота от емоции и събития, както и какво спира нас, българите, да живеем с усмивка и най-вече заедно, в един "нов свят“, казва Орлин Горанов.

В пети сезон на "Фермата“ Орлин Горанов ще се присъедини към останалите участници и ще се труди рамо до рамо с тях, но няма да се състезава за голямата награда от 100 000 лева.

"Фермата" е уникална игра и голямо училище. Всички, които са избрани да участват, могат да се смятат вече за победители, защото те са автентична представителна извадка на нашето общество. Целта на този сезон е да покажем какво се случва в България и всеки, който гледа шоуто, ще може да си зададе важни въпроси за това как живеем днес“, споделя музикалният идол.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: