Орлин Павлов крие гаджето си в друга държава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:00 / 29.11.2018
1156
Орлин Павлов заклел приятелите си от сега нататък да пазят пълно мълчание за личния му живот. Певецът, който в момента се вихри в "Скъпи наследници“ , не желаел да се тиражират детайли около връзката му с екзотичната брюнетка с черти на мулатка, с която се появи на купона за старта на сезона в Би Ти Ви. Още по-малко пък искал да се знае дали младата госпожица ще го направи баща, както се твърди през последните дни, пише "Галерия“.

Последната версия около любовния живот на Орлин е, че ще става баща в началото на следващата година. Самият той неотдавна призна, че сега, след излизането на първия му самостоятелен албум "Още малко“, след първия му голям концерт в НДК и след турнето из България, ще си позволи голяма ваканция през януари.

Според светските клюкари из София именно тогава Павлов ще се отдаде на изгората си, която на този етап живеела по-често в Дубай, отколкото в София. Той бил доста изненадан, че хубавицата ще го направи родител, но нямал нищо против да поеме най-важната си житейска роля.

За сватбата обаче още било рано да се правят сметки. Орлин одобрявал модела на близкия си приятел Васил Петров, който от години живее без брак с годеницата си Маргарита.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).