Осем от задържаните при зрелищната спецакция са с обвинения! Сред тях са и фенове на Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:55 / 28.11.2018
2204
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на осем лица от Бургас и София за участие в организирана престъпна група за държане и разпространение на наркотици. Припомняме, че те бяха задържани вчера при специализирана операция в двата града.

На седем от тях е наложено задържане до 72 часа. На 29 ноември 2018 г. ще бъде внесено искане в Специализирания наказателен съд за определяне на мярка за неотклонение "Задържане под стража“ за всеки от тях. Осмият участник е с "Парична гаранция“ и наложена забрана да напуска страната.

Разследването установи, че групата е сформирана през февруари 2018 г. На територията на Бургас участниците в нея са разпространявали предимно марихуана, а в София – кокаин. При извършените обиски и претърсвания на адреси, ползвани от на обвинените, са намерени и иззети наркотици, както и други доказателства за престъпната им дейност.

Част от задържаните са вече осъждани за разпространение на наркотици. Сред обвинените има лица от фен клуба на "Левски“ в Бургас.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
27.11.2018 Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски в Бургас!
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).