Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Още един тотомилионер почина
Автор: Екип Varna24.bg 20:47 / 13.11.2020Коментари (0)1588
©
Почина тотомилионерът от Перник Росен Русимов. Той е издъхнал внезапно сутринта, ден преди това се е забавлявал с приятели. Според близки на Росен, по-известен в Перник като Джуджето, той не е боледувал. Извиканите медици само установили смъртта на 55-годишния перничанин. Русимов нашумя като първия тотомилионер в България, оповестил се публично. През 2012 г. той спечели близо 5 млн. лв. 

На 14 ноември, от  13:45ч. на пернишките гробища е насрочено погребението на най-известния тотомилионер от Перник Росен Русимов – Джуджето, предава регионалният сайт "За Перник". Росен Русимов е издъхнал в  съня си в дома му в кв. "Монте Карло“. Причината обаче не е коронавирус, споделят запознати. Не е ясно дали 55-годишният мъж е боледувал от нещо. "Боледуваше“ от чувство за хумор“, споделят приятели на Росен.

Перничани знаят Росен като сърцат човек, голям късметлия и благодетел.  Джуджето бе известен със своята щедрост и помагаше на закъсали приятели, но успя и да инвестира част от спечеленото в свой бизнес. Любител рибар, последно се занимаваше с развъждане на раци на язовир Бушляк.  

Тайният бизнес на тотомилионера Росен Русимов От пернишкото зематресение ежегодно, Росен Русимов заедно със свои приятели правеше голям курбан в кв. "Монте Карло“, на който събираше стотици хора.  Миналата година Русимов ожени и сина си.  Много перничани помнят Джуджето не само като бохем, но и като благодетел. Русимов помагаше финансово на редица каузи, както и на  пернишкия футболен клуб "Миньор“.

Ето какво написаха от ръководството на клуба след вестта за кончината на Росен Русимов:

"Миньорци, за съжаление лошите новини ни връхлитат една след друга. Днес

почина още един от спансорите на клуба ни Росен Русимов, който в най-трудните години за пернишкия футбол без да парадира подпомагаше Миньор. Почивай в мир, приятелю! ФК Миньор-Перник изказва най-искрени съболезвоавия на близките му! Погребението ще се състои утре от 13,45 часа на централните пернишки гробища." Това е вторият тотомилионер починал в рамките на броени дни. 

Тотомилионерът Румен Пеовски от Покровник издъхна на 3 ноември в реанимация на МБАЛ Благоевград. Въпреки усилията на лекарите уврежданията, които причинила селскостопанската отрова Б58 са били несъвместими с живота. Унищожен е бил стомахът му и всички вътрешни органи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: