Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Още една стрийминг платформа навлиза в България
Автор: Екип Varna24.bg 13:50 / 07.11.2022Коментари (0)1052
©
От 14 декември тази година българските потребители на видеоуслуги по заявка ще имат достъп до още стрийминг платформа - SkyShowtime. Създадена като съвместно дружество от щатския оператор Comcast и филмовия гигант Paramount Global, услугата SkyShowtime се стреми да се намеси на пазара на платено съдържание, доставяно директно до потребителя. Базирана на абонаментния модел, който носи добри приходи от европейския пазар на Netflix, HBO и други платформи, компанията ще заложи на оригинално съдържание и серии от световни холивудски студиа като Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount +, SHOWTIME®, Paramount Pictures и Nickelodeon.

SkyShowtime, която стартира през лятото в Северна Европа и Португалия, сега ще се разраства на редица пазари в Централна и Източна Европа, като от 14 декември ще бъде пусната в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна гора, Сърбия и Словения. През февруари тя ще се предлага и на пазарите в Албания, Чешката република, Унгария, Република Северна Македония, Полша, Румъния и Словакия. По този начин стрийминг платформата ще е достъпна за над 90 милиона домакинства на 20 европейски пазара.

"SkyShowtime беше създаден за Европа и сме изключително радостни да кажем на нашите потребители в Централна и Източна Европа, че е време за SkyShowtime. Много се вълнуваме, че ще им предоставим ексклузивен достъп до най-новите сериали и филми от нашите емблематични и световноизвестни студиа, както и първокласна поредица от качествено забавление", е заявил при представянето на услугата главният изпълнителен директор на SkyShowtime Монти Сархан.

Андреа Запиа, изпълнителен вицепрезидент и главен директор "Нови пазари и бизнес" на Sky, и главният изпълнителен директор на SkyShowtime Монти Сархан на събитието в Амстердам, на което е обявено разширяването на услугата в страните от Централна и Източна Европа.

От компанията обещават телевизионни премиери на филмите на Paramount Pictures и Universal Pictures, две от най-старите холивудски студиа, които заедно генерират почти половината от филмовото съдържание на Холивуд. SkyShowtime обещава, че ще включва и локално съдържание, както и документални филми и специални програми. Сред блокбастърите, които могат да гледат абонатите на услугата, са 3 от водещите филми тази година: "Топ Гън: Маверик", "Джурасик свят: Господство" и "Миньоните 2" (Minions: The Rise of Gru). Цифровото им излъчване е налично през канала Peacock наред с популярните в САЩ услуги Prime Video на Amazon, Apple TV, VUDU, Direct TV и Microsoft.

Допълнителна информация за програмите и цените за Централна и Източна Европа ще бъде обявена преди пускането на SkyShowtime на 14 декември. На пазарите в Северна Европа като Дания, Финландия, Норвегия и Швеция услугата се предлага от 20 септември тази година директно през уеб сайта на компанията и чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, Android устройства, Android TV, Google TV. Месечни такси за тези страни са €6,99 във Финландия, 79 крони в Швеция (около €7,26), NOK 79 в Норвегия (€7,7 ) и 69 датски крони в Дания (около €9,27).








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: