Оставиха петима от бандата на Радмил Ранов в ареста

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
14:36 / 19.08.2019
1042
Апелативният специализиран наказателен съд в съдебно заседание днес потвърди определението на Специализирания съд, с което бяха наложени постоянни мерки за неотклонение "Задържане под стража“ на пет обвиняеми лица, участници в неутрализираната на 08.08.2019г. най-голяма до момента организирана престъпна група за  разпространение на наркотици в страната.

По делото пред Апелативния специализиран съд прокуратурата представи нови шест тома, съдържащи   доказателства за престъпната дейност на групата: открити и иззети огромно количество таблетки хероин, кокаин,екстази и др. видове наркотици, чували с марихуана, незаконно оръжие и боеприпаси, вакуумираща машина, ръкавици, предпазно облекло, документи за водена счетоводна дейност.

Действията по разследването продължават.Повдигнати са обвинения на 33 лица, част от които се издирват с Европейска заповед за арест.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Листите за парламентарните избори имат от всичко: Нови лица, добр...
Плевенчани останаха на тъмно след бедствието
Половин България е пазарувала онлайн в последните 6 месеца
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Потоп удави плевенчани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).