Оставиха в ареста изверга, пребил и заплашил с убийство 9-годишно дете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 27.01.2017
758
Постоянна мярка "Задържане под стража" определи днес, 27 януари 2017 г., състав на Районния съд в Генерал Тошево за 61-годишния Костадин Д. от село Кардам. Това се случи след искане на Районната прокуратура в града, която го задържа за срок до 72 часа, след като му повдигна три обвинения за престъпления, извършени спрямо 9-годишно дете. 

Костадин, който е вдовец, живеел на семейни начала с майката на пребитото дете. След жестокия побой на 23 януари тази година той причинил телесна повреда на детето, което още е в болница заедно с майка си, с която насилникът живеел на семейни начала в дома си. По време на побоя 61-годишният Костадин се заканил и с убийство на 9-годишното дете, и го изтезавал, причинявайки му силни физически болки и психическо страдание.

61-годишният мъж поиска днес от съда да бъде освободен от ареста, за да се грижи за съжителката си и малолетното й дете. Те обаче са изведени от дома му. Община Генерал Тошево ще ги настани в общинско жилище. Приложената по делото характеристика показва, че Костадин Д. е упражнявал насилие и над покойната си съпруга.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Удрят по джоба на шофьорите с драстично увеличение на годишните т...
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).