Осуетиха измама с избора на Мис България 2012

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
16:05 / 27.03.2012
3772
Сайт, който призовава да се гласува чрез изпращане на SMS за всяка една от финалистките в конкурса "Мис България 2012", беше закрит само няколко часа, след като заработи. На сайта са били публикувани имената и снимките на участничките, като всеки потребител е имал възможност да изпрати до 20 SMS-а за своята фаворитка.

Във връзка с осуетената своевременно злоупотреба със зрителския вот, от продуцентската къща, която организира конкурса "Мис България 2012", са категорични, че няма да има гласуване с SMS-и за кандидат-миските.

Подобно на миналогодишната надпревара, на по-късен етап зрителите ще могат да гласуват безплатно за своята фаворитка на сайта на конкурса http://missbulgaria.tv/. Там, както и на фен страницата на конкурса във "Фейсбук" (http://facebook.com/missbulgariaofficial), зрителите получават реална информация за всичко, случващо се около избора на Мис България 2012.


Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...
Голямо количество контрабандни цигари са задържани на "Капитан Ан...
Легендарен документ отива в история: Търговците вече издават елек...
Учител: Абитуриентите, които така щедро плюете днес, са продукт н...
Д-р Красимир Събев: Узряхме, че с експерименти не се прави полити...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).