Откриха в река Дунав трупа на изчезналата абитуриентка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:40 / 21.05.2021
1572
Тялото на 19-годишно момиче е открито днес в река Дунав край Русе. Сигнал за изчезването й е бил подаден преди два дни. Дрехи и вещи на момичето Ивелина Банкова са намерени в близост до лимана в Русе, на територията на бившата корабостроителница, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за изчезването на Ивелина Банкова е бил подаден на 19 май. Според нейни приятели, които апелираха за помощ в социалните мрежи, тя е изчезнала след матурата по български език и литература в Професионалната гимназия по транспорт. Брат й Йордан Банков написа покъртителни думи: "Къде си, искам да те гушна, липсваш ни“.

Екипи от сектор "Спасителни оперативни дейности" от Русе и Варна са оказали вчера съдействие на "Гранична полиция". Извършено е претърсване от водолази в голям периметър около мястото, където са намерени дрехите. Направен е и обход с лодка, но тялото така и не било открито. То било забелязано днес по обяд от екипаж на кораб. По случая се води разследване, като вероятно става дума за самоубийство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Важна промяна относно годишните технически прегледи на колите
Нинова: Искаме на България да спре да се гледа като на втора ръка...
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптикът Янков ни развали мераците за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).