Открита е колата, с която са избягали нападателите на Слави Ангелов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:46 / 01.05.2020
1837
Полицията е открила колата, с която се предполага, че са избягали извършителите на побоя над журналиста Слави Ангелов. На стелката в нея имало следи от кръв, които са дадени за ДНК изследване.

Колата не е собственост на задържаните за зверския побой, но според криминалистите имало улики, че поне двама от тях са били в нея. Биологични следи са намерени и по дръжката на вратата.

Апелативният специализиран съд реши в четвъртък привечер да остави в ареста братята Георги и Никола Асенови и Бисер Митрев. Тримата са обвинени за участие в престъпен сговор, за зверския побой над Слави Ангелов и за държане на наркотици.

Съдът е преценил, че на този етап може да се направи обосновано предположение, че тримата задържани са извършили престъпленията, за които са обвинени. Решението се основавало на експертизи, показания на свидетели и др. То е окончателно и не подлежи на обжалване, информира "24 часа".

Асенови и Митрев бяха задържани на 16 април. Те са обвинени като преки извършители на побоя над Слави Ангелов. МВР и прокуратурата имат насоки и за поръчителите, но още събират доказателства.

Главният редактор на в. "168 часа" Слави Ангелов бе нападнат от трима маскирани мъже, въоръжени с метални пръти вечерта на 17 март т. г. близо до дома си. При претърсване на домовете и колите на задържаните полицията откри чукове, бухалки, палки, военни димки, знаме със свастика, “Моята борба" на Хитлер, кокаин и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).