Отменят заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
20:03 / 13.04.2023
669
Отменя се заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество, обявено за 18 април, информира правителствената информационна служба.

Предвиждаше се на заседанието да се обсъжда проект на Закон за изменение и допълнение на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс.

Законопроектът ще бъде разгледан на по-късен етап заедно с проекта на Закона за държавния бюджет на Република България за 2023 г., проекта на Закон за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2023 г. и на проекта на Закон за бюджета на Националната здравно-осигурителна каса за 2023 година.

Причината е, че той е изготвен в следствие на прието протоколно решение на Министерския съвет за съставяне на проекта на Закон за държавния бюджет за 2023 г. с дефицит до 3 % със съответните приходни мерки за постигане на целевия размер на бюджетното салдо, се казва в прессъобщението.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).