Отвлечен ли е от София търговецът на криптовалути?

Автор: Йоланда Пелова
Коментари (1)
15:37 / 25.05.2022
733
"В момента се установява къде е била включена за последно клетката на мобилния телефон на лицето, за което се твърди, че е отвлечено. Все още обаче не е ясно дали наистина става въпрос за лице от мъжки пол, което се занимава с търговия на криптовалута и е отвлечено. Ние нямаме категорична информация, че лицето е отвлечено. Това обясни говорителят на СГП Христо Кръстев, предава репортер на Sofia24.bg.

"Има подаден сигнал от негов близък роднина, че не може да се свърже вече два дни със своя брат и поради тази причина е образувано досъдебно производство, за да се установи дали наистина има доказателства за това, че лицето е отвлечено. В хода на разследването ще се установи дали има такива данни. Работи се по всички възможни версии, като към момента водещата е, че лицето е отвлечено заради неговата дейност във връзка с продажбата на криптовалута.

Според прокуратурата това, че към момента няма връзка с него и не е установен - не е по категоричен начин доказателство, че е отвлечен. "Сестра му казва, че е изгубила връзка с него, което е нетипично. Споделя, че той е трябвало да пътува до провинцията и след това казва, че за няколко дни ще отиде до морето, без да уточнява къде", каза шефът на отдел "Разследване" в СДВР Стойно Цветков. Няма и посочено лице, което евентуално да е извършило престъплението.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Димитър Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политиче...
Без реклами на хазарт в медиите, изключение само за спортния тота...
Лена Бориславова проговори за фалшифицираните документи
В комисия: "Алтернативният данък" за гъбарите да отпадне, а нулев...
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
Казаха какво е състоянието на простреляното в главата 2-годишно д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).