Палава учителка напусна работа след мръсни танци на абитуриентска

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
08:56 / 28.05.2018
4214
Началната учителка от Симеоновград, която шокира навръх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград, е напуснала работа. Случката се разигра в ресторант "Приказките". В разгара на купона 58-годишната учителка от СУ "Св.Климент Охридски" става звездата на дансинга, а за мръсните танци и помага младеж, който дори прави стриптийз. Уволнената учителка е водила занималнята в началното училище в Симеоновград. На следващия ден след излизането на клипа тя си е подала оставката.  Тодорина Иванова, директорка на училището, разгласи в ефира на Нова тв подробности около срамната случка.

"Присъствали са лица на свободна консумация. Колежката, която участва в клипчето, не е от лицата, поканени от абитуриентите. Другото лице също не е от лицата, поканени от абитуриентите. Те са били на свободна консумация в заведението. Това става почти на края на абитуриентската вечер, към 4,00 часа, Когато абитуриентите си тръгват", каза тя.  "Реално всеки има прави на личен живот. Може да е някакъв момент на слабост", добави директорката По онова време директорката вече си била тръгнала от празненството.

"Поздравих абитуриентите, всичко вървеше нормално и прецених, че няма нужда да стоя до края на абитуриентската вечер. Не мога да отговоря дали е била под влиянието на алкохол или други вещества", каза още Иванова. В писмени обяснения посрамената учителка  разяснила, че е участвала в танц по двойки, обявен от диджея, и много съжалява за случилото се.  Също стана ясно, че от професионална гледна точка в училището са били доволни от нея. "Не е създавала проблеми сред колегите си в училището. Няма оплаквания срещу нея. Тя си провежда учебния процес така, както трябва", каза директор Иванова. 


Виж коментарите (5)

Още по темата (157):
16.04.2024 Полицията във Варна погна абитуриентите!
30.06.2023 Абитуриентите са предупредени!
13.06.2023 Вместо да се приберат в Самоков, автобус остави абитуриенти в Дупница
31.05.2023 Много важно напомняне за всички абитуриенти
29.05.2023 Елена Гунчева погна момичето, което отиде с питон на бал в Пловдив, мацката обаче не й остана длъжна
29.05.2023 Варненска абитуриентка шашна със златно БМВ
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).