Пастир организира кървава вендета заради напсувани овце

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:11 / 09.07.2015
584
Пастир от хаскоското село Родопи организира свирепа вендета за млад мъж, който си позволил да напсува стадото му от овце, което минавало продължително време през пътя за селото. След скандал и разменени ругатни, 60-годишният овчар Георги склонил да разкара стадото, което от половин час държало на място колата на 29-годишния Славчо. Селянинът обаче се почувствал кръвно обиден и се оплакал на внука си - 19-годишния Георги. Последният бил борец в хасковското спортно училище и мигом съставил план за отмъщение. Отишъл до града и подбрал двама свои приятели от клуба по борба, с които се върнали в Родопи, за да накажат Славчо. Намерили го да ремонтира селска къща. Славчо бил фаянсаджия и всеки ден за по няколко часа работел върху имота. Командата биячи въобще не се стреснали, че нахлуват в чужда собственост и връхлетели с шутове. Изкъртили няколко врати и прозорци докато достигнат целта си. После извлекли навън Славчо, където му теглили здрав бой. На помощ на бития се притекъл и сина на собственика на къщата Димчо, но и младото момче си го отнесло. Получило свиреп удар в слепоочието и за момент изгубил свяст. През това време биячите натоварели Славчо в багажника на своето БМВ и го откарали извън селото, в кошарата на пастира. Там го пребили допълнително, а после го захвърлили окървавен на полето. Имал разцепена вежда, спукани устни и множество контузни рани по главата и тялото. По-късно хасковските криминалисти задържали биячите.

"Малкият Георги го броят обещаващ борец. Щял да ходи да се състезава в София и работата му пораснала много", коментира видимо огорчена кметицата на Родопи Маргарита Атанасова. Според нея пребитият Славчо бил кротък и разбран човек, който може би си изтървал нервите, но в никой случай не заслужавал подобно отмъщение.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
За първи път в България ще заработи такава станция за автомобили,...
Лоша статистика за българите и парите им
Матева: Излишно е да говорим в момента в какви срокове трябва да ...
Проф. Рачев: Наводненията не са нещо нетипично за нашия регион
Епидемиолог: Бременните жени е добре да се ваксинират срещу коклю...
Днес имен ден празнуват всички с имената, които даряват живот


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).