Патрулка катастрофира в Благоевград при бясна гонка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
08:54 / 17.05.2018
1968
Полицейска патрулка катастрофира в Благоевград, за щастие няма пострадали, съобщава БГНЕС. Пътният инцидент станал в 22 часа в сряда вечерта на улица "Славянска". Полицейският "Опел Астра" с двама служители на Първо РУП се блъска в "Мазда" на кръстовището с улица "Шар планина". Полицейският автомобил преследвал друг автомобил, който лъкатуши по "Славянска". Водачът му, след като вижда полицаите, дава пълна газ, потегляйки с бясна скорост в посока Югозападния университет. Полицаите тръгват да го гонят. На "Т"-образното кръстовище обаче от улица "Шар планина" излиза лек автомобил "Мазда 3", който отнема предимството на полицейския автомобил. Без спирачен път той се врязва в лявата предна врата на маздата.

Водачът на патрулката, който е на 29 години се удря във волана, а колегата му в предното стъкло. Водачът на преследвания автомобил е избягал, но полицаите са видели регистрационния му номер. Работата по случая продължава, водачът му се установява. Двамата полицаи - на 29 и 39 години, са прегледани в МБАЛ-Благоевград, направеният скенер не е установил травми и са освободени. Водачът на маздата, отнел предимството на полицаите, също не е пострадал. На местопроизшествието пристигат две патрулки на "Пътна полиция", двата катастрофирали автомобила са избутани от осеяното със стъкла кръстовище, за да не пречат на движението. 

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).