Павлова захапа кабинета "Герджиков" и заради санирането

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:41 / 11.04.2017
3505
Лиляна Павлова изригна с нов коментар във "Фейсбук". Бившият регионален министър захапа кабинета "Герджиков" и по-специално служебният строителен министър Спас Попниколов по темата със санирането. Ето какво написа Павлова в социалната мрежа: 

Спас Попниколов успя да компрометира и програмата за саниране. За краткото време, с което разполагаше, отново двете основни опорни точки на БСП по време на предизборната кампания, бяха вкарани в употреба: Съмнение в професионализма на експертите, които работят в АПИ и компрометиране на техния труд и професионализъм. Програмата за саниране е добра, но има "недостатъци", удобно съвпадащи с опорните тези на БСП. Отново чухме за "високите цени на санирането", нищо, че те са определени въз основа на различни компоненти, наложени от пазарната икономика, и въз основа на експертизата на различни експерти на министерството. Отново чухме за "наддоговаряне", "промяна на правилата"... Звучи познато, нали? Бих искала да припомня, че България е страна с пазарна икономика, икономическите процеси са тези, които регулират стойностите на всяка стока и услуга, а не желанието на един или друг партиен лидер, нито на някой служебен министър. Доказа се, че програмата за саниране е програма с реален ефект за всеки гражданин и ползите от нея са пряко усетени от домакинствата, взели участие в програмата. Очевидно това не се харесва на БСП и техния служебен министър, но изборите минаха и хората се произнесоха. Не в тяхна полза, разбира се! А дали беше редно след като "подреди" пътния сектор Спас Попниколов да компрометира и програмата за санирането? Припомняме, че по-рано днес бившият министър на регионалното развитие и благоустройството скочи на министъра с ококорените очи Спас Попниколов и го призова да се извини.

Виж коментарите (0)

Още по темата (107):
11.04.2024 Огромни проблеми с безплатното саниране и във Варна
04.04.2024 Експерт за санирането: Държавата не отделя и една стотинка за измерване на ефекта и резултатите
07.03.2024 Депутатите искат ревизия и строга отчетност за санирането
29.02.2024 Срокът за кандидатстване по втория етап от програмата за саниране е
удължен 
07.02.2024 Лавина от жалби за безплатното саниране
27.01.2024 Варненци, имате още две седмици, ако желаете да се включите в тази програма
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).