Пенсионер се съблече чисто гол, за да задява съседки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:59 / 29.04.2016
721
Десет денонощия ще лежи в ареста 60-годишен пенсионер от Симитли, съблякъл се чисто гол на пътя за Банско.

Трагикомичната история се развила миналата сряда около 11 ч. Цветан Н., който е с основно образование, неженен и живее на ул. "Предела" в Симитли, порядъчно подпийнал, излязъл от къщата си и застанал на шосето. По неговата улица минава главният път за Банско и Разлог.

Видял на отсрещния тротоар две свои съседки - Н. В. и С. Т., които си говорили. Съблякъл дрехите си и започнал да задява жените. Правил им сексуални намеци. Те не му обърнали внимание, защото знаели, че комшията им често си пийва и в такива случаи е по-добре да не влизат в разправия с него.

Тогава той започнал да ги обижда с нецензурни думи, викайки силно, за да го чуят от другата страна на пътя. Наричал ги "проститука, к...а", а след това пък им направил комплимент: "Имате бели нозе." През цялото време се държал за половите органи. Клатушкайки, се опитал да пресече шосето, като създал реална опасност от катастрофа, защото движението към Банско е много натоварено.

"Театърът" продължил 10 мин. Жените се обадили на полицията и на място пристигнал автопатрул. Униформените го задържали за 24 часа. В килията той се опитал да буйства, но после заспал. Съставили му акт по указа за борба с дребното хулиганство.

Той е изправен пред районния съд в Благоевград. Съдия Мирослава Йорданова му определи наказание 10 денонощия арест за непристойна проява на публично място, с която е нарушил обществения ред и спокойствие.

В съдебната зала той не дал обяснения за поведението си, но в последната си дума изказал съжаление за постъпката си. Цветан можел да обжалва решението на съда, но не го е направил и вече излежава наказанието си в ареста. Ще му се приспадне денонощието в предварителния арест.

Източник: 24 часа


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Собственик на 20-годишен автомобил няма да може да го продаде у н...
76 години по-късно: Тленните останки на цар Фердинанд ще бъдат по...
Лекари с предложение за ваксините и децата
Социолог: Затъваме, хора
13-годишен ученик е обявен за общодържавно издирване
Властта увери: Не съществува риск да няма машинно гласуване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).